shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod thor83 » 9. únor 2016 23:53

Ravennka píše:
Ravennka píše:"We have removed the following images that you uploaded.
Isolated illustration of Doomsday clock - according to Bulletin of the Atomic
Scientists it is 3 minutes to midnight (published January 2016) (370199135)
deleted because: See SF 02628046
Regards,
ShutterStock Support"

Kdo je vlastník práv ? Jára Cimrman ?
Hodnocení: 0
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 10. únor 2016 00:07

Imho je to jenom blábol, ale asi se mi s tim nechce tak zabejvat... :roll:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 14. únor 2016 20:44

Jsem dost rozčarovaná z vyhledávání výsledků na ss. Mám tam pár nových vektorů na téma jaro, a na výraz spring se vůbec neobjevují ve výsledcích (ne jakože už zapadly kamsi daleko, ale podle čísla obrázku na tom příslušním místě v pořadí vůbec nejsou). Přitom výraz spring mám v kw i v popisu. Na výraz springtime se přitom ukážou jak mají. :roll:
Jak se to pak má prodat?

Tak, a doufám, že fórum zafunguje a zítra se začnou sypat na mapku prodejů. :)
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Anika » 15. únor 2016 07:02

Tedy začínám být ze situace dost nešťastná - dnes v noci schválené tři nové vektory a stejná situace. V portfoliu už jsou, na některá kw se vyhledávají, na jiná vůbec (třeba na nejdůležitější výraz spring). Asi si dnes budu psát s podporou.
Anika

Příspěvekod Bananaboy » 15. únor 2016 09:54

Oni sú celkovo na Shutterstocku nejakí divní. Ja som si na skúšku vyhľadal slovo "slivovitz" pretože je to málo používané slovo a bol som si istý, že na toto slovo mi to nájde môj obrázok.
A NENAŠLO!
Tak som si otvoril dotyčný obrázok a zistil som, že mi slovo "slivovitz" zmazali z kľúčových slov. Nechápem prečo. Nie je to síce typické, anglické slovo, ale je normálne uvedené aj na anglickej wikipédii, takže sa v anglicky hovoriacich zemiach zrejme aj občas používa. Dnes ráno mi schválili ďalšiu ilustráciu slivovice a uvidím, či to zmazali aj tam, keď sa mi objavia nové obrázky v portfóliu.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod PandaWild » 15. únor 2016 10:05

Možná aktivně smazali proto, protože "slivovitz" bývá součástí mnoha trademarkových názvů a může to být problematické slovo. .. Jestli to nesmazal už ten jazykový korektor - kontroloval jsi zda to slovo tam stále ještě je po submitu?
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 15. únor 2016 10:16

PandaWild píše:Možná aktivně smazali proto, protože "slivovitz" bývá součástí mnoha trademarkových názvů a může to být problematické slovo. .. Jestli to nesmazal už ten jazykový korektor - kontroloval jsi zda to slovo tam stále ještě je po submitu?

Jazykový korektor maže len niektoré slová a hlavne množné čísla slov ak sú už v zozname kľúčových slov v jednotnom čísle. Pravdupovediac pri submite som si to nevšimol. Mám ešte pár ilustrácií s motívom slivovice, tak si dám na to nabudúce pozor. ;) Ale aj tak sa mi to zdá nepravdepodobné. Na cudzie výrazy, alebo napríklad latinské názvy korektor síce upozorní červeným textom, ale zvyčajne ich necháva a nemaže ich sám od seba.
Bananaboy

Příspěvekod Bananaboy » 15. únor 2016 12:02

Tak už sa mi objavil ten nový obrázok slivovice v portfóliu a tam slovo "slivovitz"
NIE JE ZMAZANÉ! To znamená, že u toho predchádzajúceho mi to zmazal editor - človek a nie automatický korektor. Teraz neviem, či to mám k tomu prvému dopísať, alebo čo? A to som len námatkovo zistil u tejto jednej ilustrácie. Bohvie koľko kľúčových slov nám editori mažú a my sa potom divíme, že sa nepredáva. :(
Bananaboy

Příspěvekod Anika » 15. únor 2016 13:38

Mě tam nic nesmazali, slova v kw jsou, ale prostě se to na ně nevyhledá. Mám obrázek, na výraz easter nikde není (hledám podle pořadí ID, takže najdu pozici, kde by měl být), ale když zadám kombinaci christian easter, je tam. Všimla jsem si toho u více obrázků za poslední týden. Týká se to více kw, nezkoumala jsem všechny jedno po druhém, ale u některých jsou to bohužel ta nejdůležitější.
Anika

Příspěvekod Bananaboy » 15. únor 2016 13:46

V akom jazykovom prostredí Shutterstocku to vyhľadávaš? Kedysi sme tu kolektívne prišli na to, že v CZ mutácii webu to obrázky vyhľadáva úplne inak, ako v ENG. Bol to prípad mojej ilustrácie Zenerových kariet.
http://forum.fotobanky.cz/post26007.htm ... rty#p26007
+Anika, +soim Hodnocení: +2
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock