| +Lenka, +Pedro | Hodnocení: +2 |
| +Anika, +Bananaboy, +IM_foto, +Lenka, +Ravennka, +ahas, +shalom3 | Hodnocení: +7 |
Měl bys upřesnit datum pampeliščího rozkvětu, ten je dost potřebný pro stanovení správného odstínu.Bananaboy píše:Ja som vymyslel pampeliškovo-lososovo-kokosovo-antracitovú farbu. Zatiaľ iba v teoretickej rovine. Ak sa ju niekomu podarí aj reálne namiešať, tak má smolu.
| +Bananaboy, +Pedro | Hodnocení: +2 |
PandaWild píše:No právě, tohle honění duševního vlastnictví mě už také docela štve.A klasicky platí - čím je autor schopnější, tím míň lpí na nějakém duševním vlastnictví. Jenom ti nejméně schopní neustále sledují, aby jim tu jejich těžce vypocenou tvorbu někdo neukradl.
| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:Měl bys upřesnit datum pampeliščího rozkvětu, ten je dost potřebný pro stanovení správného odstínu.
| +PandaWild, +Pedro, +Ravennka | Hodnocení: +3 |
PandaWild píše:Černou s bílou jsem si chtěl obsadit já!Lenka píše:...A černobílá je taky moje.... No tak dobře, tak si zaberu {0xffffff, 0x000001}. ... Ostatní pospíchejte, už zbývá jen 4 294 967 294 volných kombinací barevných párů!
No tak ne, tak že seš to Ty, dostaneš rezervaci na tu úplně nejlepší kombinaci {0x000000, 0x000000}, neboli černá s černou. Takovou super kombinaci jistě nikdo jiný ještě nevymyslel!Anika píše:Tedaaa, Pandooo, jak k tomu přijdeme, že si zabereš to nejlepší? To jako že máme leda tak paběrkovat?
PandaWild píše:neboli černá s černou. Takovou super kombinaci jistě nikdo jiný ještě nevymyslel!
| +Lenka | Hodnocení: +1 |
Ravennka píše:Tahle debata mě pobavila jak už dlouho nic, díky za naplnění pozitivní energií na zbytek dne
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Bananaboy
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.