| Hodnocení: 0 |
styna píše:V pátek jsem podala daňové přiznání a zpětně bych měla dotaz, co píšete do kolonky v příloze č1 druh činnosti. Nějak jsem tu kolonku přehlédla a na finančáku jsem dumala co tam napsat...
Něco jako "Já vás tak lituju, že musíte jednat s blbci jako jsem já!" ?shalom3 píše:...A když je empaticky polituješ, jak mají těžkou práci, tak i zazáří.
| +styna | Hodnocení: +1 |
Tohle je důležité při elektronickém podání - tam se musí vyplnit z číselníku činností NACE CZstyna píše:V pátek jsem podala daňové přiznání a zpětně bych měla dotaz, co píšete do kolonky v příloze č1 druh činnosti. Nějak jsem tu kolonku přehlédla a na finančáku jsem dumala co tam napsat...

shalom3 píše:Víš co, ono z tohoto se moc nestřílí. Kdyby Ti náhodou zavolali, napiš tam prostě něco jako "počítačová grafika". Obecně na základě svých dlouholetých zkušeností bych řekla, že můžeš klidně spát. V nejhorším případě zavolají, abys tam došla něco zaškrtnout či dopsat. Většinou tam sedí vcelku normální lidé, s kterými se dá mluvit. A když je empaticky polituješ, jak mají těžkou práci, tak i zazáří.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.