shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod astro » 7. březen 2016 14:46

Proč ne? Já si uplatnění takové fotografie dokážu představit. Jako stavební kámen, např. podklad grafiky, je použitelná. Naopak bych si přál mít odvahu a posílat věci, které neprošly mojí cenzurou. Možná bych se divil!:-)
Hodnocení: 0
astro

Reputace: 0

Příspěvekod Miky » 7. březen 2016 16:03

Fakt nechapu co se stalo, ale unor byl pro me nejhorsi mesic na Shuteru za posledni 3 roky!
Totalni bida. Prosinec naprosto vybornej, leden taky dobrej a pak tohle... Tak doufam ze nejhorsi mesic uz mam zas na dlouhou dobu za sebou a dalsi uz budou fajn. 8-)
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod aaron007 » 7. březen 2016 16:34

Nechtěl jsem si stěžovat a říkal si, že jedna vlaštovka jaro nedělá, ale musím se také připojit k mizernému únoru na SS.
Za celý měsíc jsem neprodal ani jedno video a ani jednu rozšířenou licenci. To se mi nestalo již několik let.
aaron007

IP: 85.70.153.1xx

Příspěvekod Ravennka » 7. březen 2016 18:29

hypotekyfidler.cz píše:Tedy Ravennko koukám, že ty tam musíš mít nějakou protekci. Nic ve zlém, některé Tvé fotky jsou moc hezké, ale třeba toto: http://www.shutterstock.com/cs/pic-376582372/ by se tam asi odvážil poslat málokdo.

Tím líp, že se neodváží(te), alespoň zbydou kupci na mojí maličkost :mrgreen: Ono se to stejně prodalo asi jednou, někde jinde... ona ta fotka mi přišla právě docela použitelná jako podklad, nicméně doostřit nešla, tak jsem ji rozmázla a poslala... a vzali to snad všude ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Fzctnk » 7. březen 2016 18:41

Zdravím, na shutterstocku jsem asi týden, mám nahraných 26 fotek a u dvou sedů jsem dal publish, Ale v mém your public profile mám dole pořád větu: You haven't made any of your sets public. Please go to the Catalog Manager to create sets and make them public., ale fotky jsou nahrané, schválené, přidané do setů a u setů dané publish. Zárověn ještě ani jedna prodaná ani shlédnutá fotografie, nečekal jsem že by někdo už kupoval, ale spoň na fotky narazil, keywords mám vcelku dobré myslím
Fzctnk

IP: 217.170.101.1xx

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 7. březen 2016 19:17

Ravennka píše:Tím líp, že se neodváží(te), alespoň zbydou kupci na mojí maličkost :mrgreen: Ono se to stejně prodalo asi jednou, někde jinde... ona ta fotka mi přišla právě docela použitelná jako podklad, nicméně doostřit nešla, tak jsem ji rozmázla a poslala... a vzali to snad všude ;)

Já jsem ani netvrdil, že to není použitelné, spíš mě udivilo, že to Šutr se svou posedlostí kvalitou vzal. Vždyž jsou tady lidé, kteří na fotky na Šutr už rezignovali a Tobě projde fotka z kompaktu, rozmázlá neostrá fotka ..... Asi má smyls to vždycky zkusit a nikdy to nevdávat dopředu.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod styna » 7. březen 2016 19:33

Fzctnk píše: You haven't made any of your sets public. Please go to the Catalog Manager to create sets and make them public...
Třeba se ještě neaktualizovala data.

Fzctnk píše:Zárověn ještě ani jedna prodaná ani shlédnutá fotografie...

Shlédnutí se připisuje jen od registrovaných uživatelů, takže bych se tímto moc nezabývala. Aktuálně mám při 80 prodejích měsíčně jen asi 0 - 5 shlédnutí od registrovaných uživatelů týdně.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Fzctnk » 7. březen 2016 19:46

styna píše:
Fzctnk píše: You haven't made any of your sets public. Please go to the Catalog Manager to create sets and make them public...
Třeba se ještě neaktualizovala data.

publikovat set už jsem dal před pěti dny, no nevím, zkusím tedy ještě počkat, ale v manageru normalne u setu je takove to znamenko ze to vysílá
Fzctnk

IP: 217.170.101.1xx

Příspěvekod Ravennka » 7. březen 2016 19:54

Fzctnk> A díváš se na to přes správný náhled?

Protože když vlezeš z profilu contributora přes "your image gallery >" tak tam se ty sety nezobrazují - tam je nahoře New | Popular | Relevant | Undiscovered. Ale když se vygooglíš :mrgreen: "Shutterstock tvuj_nick", tak tam nahoře je právě místo toho Images, Sets...

hypotekyfidler.cz Jsem byla poučena, že to není kompakt, ale Superzoom =)) jsem si myslela, že je jenom zrcadlovka, a nebo kompakt... tak že prý je i tohle "mezi". Ona taky je v tom jistá zkušenost - nesnažím se to posílat ve velkém formátu, ale zmenšuju na 2400x1800, nejen SS to zvětšuje a projde to dost často. Člověk se hlavně nesmí bát a nesmí mu být líto toho času, který tráví u kw. Ono se to vždycky někam procpe a třeba se to i prodá 8-)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Fzctnk » 7. březen 2016 20:30

[quote="Ravennka"]Fzctnk> A díváš se na to přes správný náhled?

Protože když vlezeš z profilu contributora přes "your image gallery >" tak tam se ty sety nezobrazují - tam je nahoře New | Popular | Relevant | Undiscovered. Ale když se vygooglíš :mrgreen: "Shutterstock tvuj_nick", tak tam nahoře je právě místo toho Images, Sets...

Když vygooglím shutterstock a svoje jméno, najde to asi tři odkazy na fotky, čistě galerii ne. Když potom u fotky kliknu na autora, galerie tam je a sety taky. Spíš mi jde o to, že u nastavování public profil details mám pořád dole: You haven't made any of your sets public. Please go to the Catalog Manager to create sets and make them public
Fzctnk

IP: 213.192.25.xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock