Editorial

Re: Editorial

Příspěvekod dnyvlt » 27. červenec 2015 11:20

Nahrával jsem druhou část editoriál fotek (první byla schválená) a vše bylo zamítnuto:

Press Credentials Required -- Image was taken at an event that requires press credentials. Please send press credentials to credentials@shutterstock.com prior to submitting this type of content.

Myslel jsem, že editoriál fotky můžu poslat ze všech veřejných (sportovních) akcí. Nevíte o tom někdo něco víc? Popřípadě zdroj, kde se o tomto píše?

UPDATE:
Tak už jsem o tom pár věcí našel, ale nepochopil jsem, kdy je akreditace nutná a kdy ne. Možná to záleží na pořadateli???
Hodnocení: 0
dnyvlt

Reputace: +6

Příspěvekod PandaWild » 27. červenec 2015 11:48

Koupaliště - děkuji za potvrzení, tušil jsem že to tak asi bude. Málem mě ani nenapadlo tomu věnovat pozornost, bral jsem že editorial veřejného prostranství je ok, ale nejspíš by to mohl být zdroj průšvihu.
Přílohy
koupaliste.jpg
koupaliste.jpg (53.92 KiB) Zobrazeno 4946 krát
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod artus » 27. červenec 2015 12:27

iba sa mi to zdá alebo tam už priplávali imigranti? :lol:
kolegovia majú pravdu...fotky cudzích detí sporo odetých a nahých ani neskúšam fotiť a vlastné takto nezverejním.
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Ravennka » 27. červenec 2015 15:42

To je úplně prdlý... ty děti tam být nahý můžou (když tam na ně 'úchyl' kouká, je to ok), ale jakmile se z toho udělá fotka, je to průser). Si tak nějak pořád říkám, jak dřívější generace zvládly přežít :roll:

Ale díky za upozornění, to by mne taky nenapadlo...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 27. červenec 2015 16:38

artus píše:iba sa mi to zdá alebo tam už priplávali imigranti? :lol:
Už před 600 lety.
PandaWild

Příspěvekod PandaWild » 23. září 2015 16:22

Děláte prosím někdo editorial ilustrace, tj. např. obsahující trademark? Vyhodili mi video-ilustraci kvůli nesprávné editorial popisce. U akcí bych chápal že se uvádí místo a datum, ale u kreseb je to přece nesmysl, to se musí psát nějak jinak, ne? Co jsem se tak díval, tak jiní autoři tam skutečně píšou své město a zemi a datum kdy to nakreslili. Nevěřím že to takhle chtějí, ale nějak jsem nenašel instrukce jak to správně psát.
PandaWild

Příspěvekod Ravennka » 6. březen 2016 23:58

Právě jsem nahrála editorial fotku, byla schválená doslova do minuty od odeslání :lol: Tam někdo asi stojí a netrpělivě čeká až někdo nějakou fotku pošle =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod perry » 23. březen 2016 15:39

Zdravím, zkouším fotobanky a zatím spíš testuji, jak to kde funguje. Nyní mi odmítli na Shutter fotku s tím, že nemám "Press Credentials Required" Máte s tím zkušenosti? Fotím na soustě akcí a v mnoha případech si vyřizuji akreditaci na místě a pak jen dostanu takový ten proužek na ruku, že můžu fotit a dostanu se do zákulisí. Žádný písemný doklad nemám. Někdy je akre emailem ale samozřejmě česky, což je američanům asi k ničemu. Jak se tohle řeší? Dík P
perry

Reputace: 0

Příspěvekod ypres.bass » 23. březen 2016 22:40

perry píše:Zdravím, zkouším fotobanky a zatím spíš testuji, jak to kde funguje. Nyní mi odmítli na Shutter fotku s tím, že nemám "Press Credentials Required" Máte s tím zkušenosti? Fotím na soustě akcí a v mnoha případech si vyřizuji akreditaci na místě a pak jen dostanu takový ten proužek na ruku, že můžu fotit a dostanu se do zákulisí. Žádný písemný doklad nemám. Někdy je akre emailem ale samozřejmě česky, což je američanům asi k ničemu. Jak se tohle řeší? Dík P
Většinou nic jiného než scan presskarty nevezmou a občas nevezmou ani tu protože na ní není jméno a fotka
www.politicon.eu | www.simonds.store
ypres.bass

Reputace: +26

Příspěvekod dnyvlt » 24. březen 2016 10:30

perry píše:Zdravím, zkouším fotobanky a zatím spíš testuji, jak to kde funguje. Nyní mi odmítli na Shutter fotku s tím, že nemám "Press Credentials Required" Máte s tím zkušenosti? Fotím na soustě akcí a v mnoha případech si vyřizuji akreditaci na místě a pak jen dostanu takový ten proužek na ruku, že můžu fotit a dostanu se do zákulisí. Žádný písemný doklad nemám. Někdy je akre emailem ale samozřejmě česky, což je američanům asi k ničemu. Jak se tohle řeší? Dík P

Já jsem ten mail od pořadatele přeložil a všem fotobankám to stačilo...
dnyvlt

Reputace: +6

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock