Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 26. březen 2016 21:25

Ani nestraš! :D Zajtra ráno plánujem nahrávať a ak mi to do hodiny schvália, tak sa mi to počas sviatkov "rozplynie v systéme" a v utorok to nenájde už ani komisár Rex. :lol: :lol:
+MarekK Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 26. březen 2016 22:14

imho je zítra brzo =) i když... tenhle týden bude celý pokřivený =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 26. březen 2016 22:41

No jo... keby som nemusel, tak by som to odložil na utorok, ale len zajtra do 12:00 mám možnosť nahrávať cez rýchly internet z kancelárie jednej firmy. No a potom zase týždeň trápenia s pomalým internetom doma. :( To radšej nech sa mi to stratí v systéme, ako potom v utorok doma nahrávať pol dňa 20 obrázkov. :lol:
Bananaboy

Příspěvekod shalom3 » 26. březen 2016 23:16

Bananaboy: A není rozumné to zkombinovat - uploadovat přes rychlý internet a pak submitovat přes ten pomalejší? Občas to tak dělám, mám ve zvyku submitovat až tak pondělí večer nebo během úterý. Ten submit zas tak velké nároky na rychlost internetu už neklade. Krom toho ne všude ve světě mají v pondělí volno, např. ne USA.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 26. březen 2016 23:29

shalom3 píše:Bananaboy: A není rozumné to zkombinovat - uploadovat přes rychlý internet a pak submitovat přes ten pomalejší? Občas to tak dělám, mám ve zvyku submitovat až tak pondělí večer nebo během úterý. Ten submit zas tak velké nároky na rychlost internetu už neklade. Krom toho ne všude ve světě mají v pondělí volno, např. ne USA.

Myslím, že to by nemalo požadovaný efekt, ba práve by to bolo možno ešte horšie, pretože nie som si istý, ale ID čísla sa priraďujú k ilustráciám pri nahratí, nie? Takže keď ja nahrám obrázky v nedeľu, submitnem ich v utorok a hneď mi ich schvália, tak sa mi obrázky so staršími "nedeľnými" ID číslami prepadnú hlbšie do databázy ako keď ich nahrám, submitnem a schvália mi ich v nedeľu. Možno sa mýlim, ale aspoň si myslím, že tak nejak to funguje.
Bananaboy

Příspěvekod shalom3 » 27. březen 2016 00:31

Eh, těžko říci, podle čeho se to v nových řadí. Nevypadá to, že podle čísel ID - nahlédla jsem do zdrojáku na číslo prvního zobrazeného obrázku, za ním však následovala čísla jak nižší tak i vyšší. Spíš mi to přijde tak, že se to řadí např. podle časového razítka schválení, ale je to jen takový odhad.
To se týká SS, jinde jsem to neprohlížela.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 27. březen 2016 01:24

Já tenhle názor nesdílím, protože minulý týden jsem na SS nahrávala ve čtvrtek, odesílala v neděli, v úterý ráno schváleno a ještě ten den se prodala tapeta, pak další den zase a den na to zase... a pochybuju, že by ten první prodej byl vyhledán dle kw...
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 27. březen 2016 05:24

Nejlepší bude, když všechno své nahrávání a popisování pěkně odsunete někam do října, tam je jistota že to nepropadne. (A nezastíní moji genialitu) ;)
Přece vám nebudu vykládat, že v Uruguay se nakupuje i v sobotu večer, tomu by přece nikdo nevěřil. :lol: Ale vypadá to, že opravdu kanál je volný, vektory mi včera schválili v několika vlnách, jedinej kdo skutečně neúřaduje se zdají být pravoslavné "slušovice". Procházejí i věci, které jsem čekala, že mi hodí na hlavu. Ale to je jen moje osobní zkušenost, která nemá s realitou vůůůůbec nic společnýho. :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 27. březen 2016 10:17

Mno jo, jenže kupuje - tj. koupí 1ks, a nebo kupuje, tj. koupí jich 20? =)) Jasněže se kupuje i o víkendu, celosvětově - včera jsem měla zase po dlouhé době Afriku, nějakou centrální (ne to neurčené), Asii, jižní Ameriku i Evropu, běžně se prodává i do USA, ale na to jsem včera neměla štěstí =)

Na druhou stranu věřím tomu, že o víkendu je zase větší šance na prodeje za kredity (nebo on demand)... v pondělí mají něco odevzdat, teče jim do bot, víkend poslední šance jak to dodělat, oni nestíhají, tak kupují a plácají dohromady :lol:

Mě pobavilo, že jsem včera četla článek, že v Brazílii mají na OH jet na vodní sporty na nějakém hnusném "jezeře", kam se běžně pouští splašky... a pak jsem přepla na SS a vidím prodej do Brazílie :lol:

Edit: A protože v Číně - dnes znamená zítra, tak se mi dnes do Číny prodávají vánoční přání :lol: Ale je to jižní cíp, tak možná je to nějaký námořník na moři, který ztratil pojem o čase ;)
+Lenka Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod Bubobubo » 27. březen 2016 12:59

ahoj,

v dubnovem fotovideo rozhovor s dronovym fotografem IM_foto

zajimave
Bubobubo

Reputace: +1

PředchozíDalší