Canon Zoom 7.6.2016 v Zoo Praha - Jdete?

Diskuse o focení, fotografickém vybavení, fotografických technikách, zpracování fotek

Canon Zoom 7.6.2016 v Zoo Praha - Jdete?

Příspěvekod duben » 17. květen 2016 11:43

Pokud vám to uniklo tak 7. června bude v Zoo Praha další ročník Canon Zoom. Obvykle se dá na místě nechat udělat velká fotka, budou tam zajímavé přednášky a fotosoutěž.

Canon Zoom 2016

Kdo tam všechno jde? Já ještě nejsem rozhodnutý, i když na předchozích jsem nikdy nechyběl. Vím, že se tam případně potkám se sci, ještě někdo další?
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Re: Canon Zoom 7.6.2016 v Zoo Praha - Jdete?

Příspěvekod Jirik » 17. květen 2016 11:59

Já bych klidně zašel. Ale nepochopil jsem, zda se může fotit svojí fototechnikou a nebo pouze zapůjčenou na místě a pouze se značkou Canon. Mám micro 4/3. A na zvířata nejsem zrovna nejlépe vybaven, ale do ZOO bych se klidně podíval i na ty přednášky.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Re: Canon Zoom 7.6.2016 v Zoo Praha - Jdete?

Příspěvekod duben » 17. květen 2016 12:36

Kazdorocne je to tak, ze jsou tam 3-4 stanoviste, kde pujcuji fotaky od compactu po profi zrcadlovky + skla. Muzes nasadit na vlastni telo, nebo si nechat nakombinovat. Jen je dobre mit s sebou svoji pametovku, pokud si ty zkusebni fotky chces odnest domu.

Fotit svym fotakem samorejme muzes a zajit tam jen na prednasky a pripadny dalsi program. Stejne tak soutezni fotky muzes fotit cim chces, teoreticky i mobilem, jen musis dat do souteze bez uprav v aplikaci nebo notebooku. Proste tak jak vyleze z fotaku.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Zpět na O focení