Prodavaji se vůbec videa?

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Prodavaji se vůbec videa?

Příspěvekod Host » 8. červen 2016 09:39

Přesně tak, videa musí být vidět. Což znamená mít jich dost a zároveň pravidelně uploadovat. Když na začátku roku očesali na SS enhanced licence, tak jsem se opřel do videa. Uploaduji cca 10 videí týdně a na výdělcích je to velmi poznat, zároveň se mi začaly prodávat i starší a horší kousky ve které jsem už ani nedoufal. Nejhorší ze všeho je malomyslnost... :D
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Patas » 8. červen 2016 10:13

Host píše:Přesně tak, videa musí být vidět. Což znamená mít jich dost a zároveň pravidelně uploadovat. Když na začátku roku očesali na SS enhanced licence, tak jsem se opřel do videa. Uploaduji cca 10 videí týdně a na výdělcích je to velmi poznat, zároveň se mi začaly prodávat i starší a horší kousky ve které jsem už ani nedoufal. Nejhorší ze všeho je malomyslnost... :D

Jak dlouho jsi na fotobance? a co je enhanced licence? Potrbuji povoleni lidi kdyz jsou ve videu?
Patas

IP: 89.203.168.2xx

Příspěvekod PandaWild » 8. červen 2016 10:14

Potřebuješ povolení lidí (MR a PR), to je stejné jako u fotek.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 8. červen 2016 11:42

PandaWild píše:Bananaboy těch videí máš málo na to abys očekával nějaké časté prodeje.

Viem, že videí mám málo, ale zrovna asi včera tu niekde na fóre ktosi písal, že má len 3 animácie a už má jeden predaj. Takže to nepredávanie viac pripisujem neatraktívnej (prírodnej) téme, respektíve nudným, prírodným záberom. Keby som mal 20 kvalitných animácií, tak by už nejaké predaje možno (určite) boli. ;)
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod ToM » 8. červen 2016 12:25

Host píše:...Steady cam si můžete vyrobit...

jsem nevěděl co to je, tak jsem si to vygooglil a hned narazil na tohle. dost mě to pobavilo, hned mám lepší náladu :)

https://www.youtube.com/watch?v=TjSxVBW3Vx8
+Juraj Hodnocení: +1
ToM

IP: 178.255.168xx

Příspěvekod PandaWild » 8. červen 2016 12:53

Díval jsem se na popis použití balancované steadicam a takhle to vypadá dost jednoduše, jen dokonale vyvážit soustavu zavěšenou volně v jednom bodě. Musí z toho ale brzy bolet ruka. https://www.youtube.com/watch?v=Or-Iqr0CxDM

Návod na výrobu s využitím ložisek ze 2 starých harddisků: https://www.youtube.com/watch?v=yDi1o8GUAss

Nebo mnohem jednodušší varianta, nepoužívá ložiska, jen vyvážená pevná soustava držená v ruce, také to dost zlepší stabilitu. https://www.youtube.com/watch?v=6NDsEFy5Iww ... Což se už dost blíží tomu vzít stativ s upnutým foťákem a držet stativ ve středním vyváženém bodě, to by mělo plně nahradit. (safra mám doma steadicam ani nevím) :D
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 8. červen 2016 13:25

Ja mám foťák na remienku a normálne si ho dám na krk a odtiahnem foták čo najďalej od tela, aby bol remienok napnutý a tiež to dobre stabilizuje. Zadarmo a bez práce. :lol: Profesionáli sa asi chytajú za hlavu, ale zatiaľ mi to celkom stačilo aj na pohyblivé scény a ruky sa netriasli. ;)
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Host » 8. červen 2016 15:28

Jde to všelijak a největší legrace je naučit se s tím chodit. Říkáme tomu buze..rant walk... :lol: Osobně mám nejraději "motorizované" handheldy, nebo gimbaly. Třeba zde mají slušný výběr na zrcadlovky i na Gopro...http://www.telink.eu/cs/467-stabilizace-na-zemi
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Juraj » 8. červen 2016 19:15

Bananaboy píše:
PandaWild píše:Bananaboy těch videí máš málo na to abys očekával nějaké časté prodeje.

Viem, že videí mám málo, ale zrovna asi včera tu niekde na fóre ktosi písal, že má len 3 animácie a už má jeden predaj. Takže to nepredávanie viac pripisujem neatraktívnej (prírodnej) téme, respektíve nudným, prírodným záberom. Keby som mal 20 kvalitných animácií, tak by už nejaké predaje možno (určite) boli. ;)

Áno ja som písal. Dve animácie tam mám asi polroka, a tú čo sa predala mesiac
Juraj

Reputace: +5

Předchozí

Zpět na Diskuse pro nováčky