od NaturePhoto.cz » 27. červen 2016 13:09
Dokázal jsem to!
Nebylo to ale vůbec snadné, v několika momentech jsem odolával opravdu silnému nutkání, ale nakonec jsem se opravdu nepodíval. Vydržel jsem 24 hodin bez kontroly toho, jak se fotografie ve fotobance prodávají! Žádné neustálé refrešování stránky Earnings Summary, žádné žmoulání telefonu s Contributor aplikací.
Už jsem to párkrát zkoušel, ale nikdy jsem nevydržel déle než čtyři hodiny, vždy byla nějaká vhodná záminka. Obvykleji to ale bylo mnohokrát častěji, závislost.
Těch 24 hodin bylo výjimečných. Žádný vztek, jak to, že to tam “nepadá více”, tlačení očima, ať se tam kur.. něco dalšího objeví. Pohodička, den je mnohem veselejší. Před létem s obecně nižšími prodeji se mi tahle dovednost fakt hodí.
Dnes, stejně jako každý den, musím vložit alespoň šest fotografií na Shutterstock. Už trénuji šilhání k levému dolnímu kraji stránky, abych se "omylem" nepodíval. Zkusím totiž těch 24 hodin dále prodloužit. Pohodové léto přeje, Ondra
|
+Hamin, +Laborec425, +Lenka, +MarekK, +PandaWild, +Pitju, +Ravennka, +Sagi, +ahas
|
Hodnocení: +9
|