Hodnocení: 0 |
knutt píše:myslíte že fotobankám vadí takové ty "světlé" svatební fotky Na rybíz styl svadebních fotek -zajimavé ,můžeš dát ukázku?
Trueblackheart píše:Školy nemám, ale tam je tak malá hloubka ostrosti až je to celý rozmazaný , lépeřečeno i to málo co mělo bejt ostrý je fakt mázlý. Teda aspoň mě to tak přijde.
+Lenka, +PandaWild, +kelley | Hodnocení: +3 |
Trueblackheart píše:Většinou ten důvod co vyberou ani nesouvisí s kvalitou fotky. Prostě to znamená " tohle se nám nelíbí" nebo "těhle fotek máme plnou pr.... databázi " a taky strašně záleží na tom kterej schvalovač tam zrovna sedí, co jeden pustí tak druhej nepustí. Nemá smysl nad tim vůbec přemejšlet a prostě jim to tam sypat pod tlakem, oni si něco vezmou pokud to teda neni úplnej odpad.
+ypres.bass | Hodnocení: +1 |
Trueblackheart píše:Takhle zrovna ne. Já myslel fotit a fotit a sypat to tam, všechno možný. Jako ano 10x vyfotit jabko, ale vybrat jednu nejlepší a tu tam poslat. Jinak ty procenta úspěšnosti jsou stejně k ničemu. U každý fotky si říct jestli je k něčemu použitelná a podívat se v 1:1 jestli je to ostrý. Ale to člověk časem pochopí sám. Já třeba posílám na fotobanky cca 3-4 měsíce a dneska už bych tam taky neposlal to co jsem tam posílal ze začátku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.