2 věci:
1. než to opravovat v PS, je jednodušší to nafotit znovu (pokud nemáš maso jednou do roka)
2. teď neřešíme provedení, ale spíš pocit a kompozici - přijde ti to lákavé? dokážeš si představit, že by to někdo použil? Jestli je to na pánvi (což imho je), tak je to naprosto nevhodně umístěno na smažení

Taky dávat maso na studenou pánev... a osobně mi přijde rušivý i to nerovnoměrné nakořenění...
Osobně mi přijde focení jídla jako vyšší dívčí... je hrozně složité, aby to pěkně vypadalo. A ty borce, kteří to umí, fakt obdivuju (zdravím místní borce

).. nicméně pokud se tomu chceš věnovat, tak někde začít musíš - doporučuju prohlédnout si na fotobankách tématicky fotky - třeba kw "meat" nebo "food" a dívej se na ty nejlepší a uč se...
Ještě mě napadla jedna věc... by možná z toho šel udělat takovej fotoseriál - jako wrong a right

jako že takhle je to špatně a vedle toho vyseknout krásnou fotku... a že vždycky budeš mít v rámci toho příspěvku do fotobanky 2 fotky - jednu tuhle "špatnou" a pak jednu perfektní

ale netuším, jestli by to vzali a jestli by to někdo kupoval...