| Hodnocení: 0 |
To je ale program do PC, který dokáže okeywordovat i odeslat a submitovat dané fotky/ilustrace na několik fotobanek najednoumarjis píše:To není nutný, na to existují programy, například stocksubmitter umí jedním klikem zkopírovat kw do všech označených obrázků naráz.
To ano, ale mám podobné fotky v dalších čtyřicítkách. Takže je nemůžu vidět, dokud to nevyplním.
sedmicka7a píše:To je ale program do PC, který dokáže okeywordovat i odeslat a submitovat dané fotky/ilustrace na několik fotobanek najednoumarjis píše:To není nutný, na to existují programy, například stocksubmitter umí jedním klikem zkopírovat kw do všech označených obrázků naráz.
To ano, ale mám podobné fotky v dalších čtyřicítkách. Takže je nemůžu vidět, dokud to nevyplním.
(např. 110 fotek na 8 fotobank najednou a pak je i submituje).
sedmicka7a píše:Jo já vím, to byl jen příklad. Já teda ještě za Stocksubmitter neplatila a mám měsíční limit 250 na každou fotobanku, což mi plně dostačuje. Vždycky když mi dojdou kredity na nakoupení předplatného, tak překládám Stocksubmitter do češtiny, za což získám kredity, který mi celkem dlouho vydrží.
Anika píše:sedmicka7a píše:Jo já vím, to byl jen příklad. Já teda ještě za Stocksubmitter neplatila a mám měsíční limit 250 na každou fotobanku, což mi plně dostačuje. Vždycky když mi dojdou kredity na nakoupení předplatného, tak překládám Stocksubmitter do češtiny, za což získám kredity, který mi celkem dlouho vydrží.
Jak se to dělá, s tím překladem, dá se ještě připojit? Já jsem 2x platila základní částku, ale většinou si vystačím s free verzí.
PandaWild píše:Takový nevybitý potenciál, nechcete raději překládat TexiGen z CZ do angličtiny?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.