shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod PandaWild » 16. září 2016 09:49

To je kvůli klíčovým slovům - máš tam slovo "polaroid", to je registrovaná značka Polaroid Corporation.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod vendakr » 16. září 2016 10:31

No právě, že nemám. Měl jsem to v prvním uploadu a tam mi napsali "klíčová slova-problém duševní vlastnictví" a "obrázek-problém duševní vlastnictví" (ve zkatce). A tak jsem to tam nahrál znova, bez toho slova polaroid jak v klíčových slovech, tak i v titulku a stejně mi to nevzali (s odůvodněním viz nahoře). Takže jde o ten samotný obrázek. Přitom jich je tam docela dost a jak říkám v m-rank se jich tam jen hemží a jsou dost úspěšný...
vendakr

Reputace: +9

Příspěvekod PandaWild » 16. září 2016 11:03

A nemáš tam víc nějakých příznaků, které by naznačovaly že se jedná o Polaroidí rámeček? Např. přesné poměry stran a okrajů. Mělo by to vypadat jako obecný rámeček, s podobností čistě náhodnou. Editoři mívají různou přísnost - jestli tam není něco opravdu typického, tak by mělo stačit to opakovaně posílat s tím že to vždy trochu změníš (aby se nedalo říct že resubmituješ bez opravy), např. trochu pozměnit poměry stran nebo šířky okrajů, a jistě narazíš na někoho kdo to pustí.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 16. září 2016 11:12

Já to řeším v podobných případech "na drzovku". Prostě jim napíšu na support s poukazem na příslušný obrázek. Někdy to zabere, někdy dostanu nejapnou odpověď. ;) A někdy dělají mrtvého brouka. Myslím, že se tím nic nezkazí, když občas někdo dá najevo, že z lidí dělají blbce.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod admin » 16. září 2016 11:33

vendakr píše:No právě, že nemám. Měl jsem to v prvním uploadu a tam mi napsali "klíčová slova-problém duševní vlastnictví" a "obrázek-problém duševní vlastnictví" (ve zkatce). A tak jsem to tam nahrál znova, bez toho slova polaroid jak v klíčových slovech, tak i v titulku a stejně mi to nevzali (s odůvodněním viz nahoře). Takže jde o ten samotný obrázek. Přitom jich je tam docela dost a jak říkám v m-rank se jich tam jen hemží a jsou dost úspěšný...

Je to jen o tom, kdo obrázek kontroluje - někdo to pustí, někdo ne. Každopádně, když si to dáš vyhledat, tak tam najdeš 1646 STRÁNEK fotorámečkem (https://www.shutterstock.com/search?sea ... &safe=true) opravdu si myslíš, že když tam nahraješ ten svůj, tak bude úspěšný? Hlavně teď, když se novinky skoro vůbec nestahují? Mimochodem, pár takových ilustrací mám taky v portfoliu už asi 5 let a žádný bestseller to není :) Je to jen o náhodě a štěstí...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod vendakr » 16. září 2016 11:35

Tak já to zkusím trochu upravit a poslat znovu. Na support se mi jim psát nechce... Tak dám vědět...:-) Dobré na tom je, jak teď schvalují asi do minuty. Člověk hned ví, jak na tom je :-)
vendakr

Příspěvekod vendakr » 16. září 2016 11:38

No je to o náhodě a štěstí, ale tomu přece musíme jít naproti. Stejně tak jsem tam nedávno nahrál ikonku instagramu (podobnost čistě náhodná-jednoduchá ikonka fotokamery) a docela se chytla - má už asi 7 stažení...
vendakr

Příspěvekod Ravennka » 16. září 2016 12:57

Petře, to by se všichni s abstraktními pozadími mohli jít zakopat... a přece jenom se to stahuje ;) a když už to člověk jednou má nakreslené... přece to nezahodí :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 16. září 2016 16:37

Jen tak na okraj, všichni si tu stěžujeme, že se prodávají starší věci. No a koukám do topu, tam jsou samé věci s ID začínajícím na číslici 4, z toho plyne, že jiným se asi nové věci prodávají :(
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Návštěvník » 16. září 2016 16:53

Na SS všechno bylo, je a bude o followers. Když jich máte hodně, tak vám koupí i nové věci.
Návštěvník

IP: 46.135.250.xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock