Slabe predaje a nulove Views

Slabe predaje a nulove Views

Příspěvekod Ivan » 23. září 2016 18:32

Caute. Poradili by ste mi? :) Robim nieco zle? Na SS som asi 2-3 mesiace. Na uvod som nahraval grafiku, vektory. Po par dnoch som mal prvy predaj, do cca 2och tyzdnov dokopy 4 predaje. Potom som cca mesiac nepridaval nic (dovolenka, ine povinnosti). Nepredalo sa nic nove, no posledne dva tyzdne som obnovil pritok aj grafik a dokonca zacal som uploadovat aj fotky.

Dodnes ziaden dalsi predaj a dnes som si vsimol graf - ze vlastne moje fotky nemali ani jedno zobrazenie :/ To je asi este demotivujucejsie ako nulove predaje :/

zobrazenia.jpg
zobrazenia.jpg (12.73 KiB) Zobrazeno 5489 krát

Robim nieco zle? Ci som len fakt mojou produkciou taky nezaujimavy ? :D upozornujem - niesom ani profi fotograf ani profi grafik. Oboje ma len bavi a myslienka fotobank sa mi paci. Ocenim akukolvek radu.

P.S.: asi mesiac mam pousporiadavane prace aj do setov

moje portfolio: https://www.shutterstock.com/g/ivansu

P.S.2: ocenim vysoku uprimnost :D ak si naozaj vyslite, ze ide len proste o extremne slabu kvallitu, kludne piste :D
Hodnocení: 0
Ivan

Reputace: +5

Re: Slabe predaje a nulove Views

Příspěvekod castyhost » 23. září 2016 18:43

nacpi na SS a jine 1k souboru. at to neni vygenerovany humus, to tam cpou vsichni. zbytek jsou jen kecy
castyhost

IP: 92.240.174.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 23. září 2016 18:44

Počtu zobrazení si nevšímej. Ten graf je počet nahlédnutí do portfolia, ne počet zobrazení obrázků. Bývá tam malé číslo. Teď tam mám také 0 a přitom prodejnost podstatně vyšší než uvádíš.

I kvalita portfolia vyhovuje, jen vydrž a pokračuj dál. Zatím je to dost malé portfolio na nějaké větší prodeje.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ivan » 23. září 2016 18:50

Velkost portfolia si uvedomujem ze je mala a uprimne - k tomu mi pride umerny aj pocet (ne)predajov :D :D :D

Len fakt ma skor demotivoval ten pocet videni, pretoze ak to nikto ani len nevidi, od predajov mam riadne daleko. Panda, dik za vysvetlenie :D hned sa citim normalnejsie :D ok ok, som celkom vytrvaly, aj 0 predajov par mesiacov ma len tak neodradi :D
Ivan

Reputace: +5

Příspěvekod Anika » 23. září 2016 18:54

Mám dojem, že ten spodní graf vůbec nefunguje.
Máš bohužel smůlu na špatnou dobu. Momentálně je nějaký zádrhel v prodeji nových obrázků, a ty tvoje jsou v podstatě všechny nové.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Host » 23. září 2016 19:48

Anika píše:Mám dojem, že ten spodní graf vůbec nefunguje.
Máš bohužel smůlu na špatnou dobu. Momentálně je nějaký zádrhel v prodeji nových obrázků, a ty tvoje jsou v podstatě všechny nové.

Graf bohužel funguje, jen se mi snížila denní návštěvnost cca o 75%. Nové fotky se také prodávají, ale mnohem méně než dřív a už se nedá odhadnout co se prodá a co ne, stala se z toho taková loterie. Velmi pochybuji, že to někdy ještě bude na Shutterstocku lepší. Určitě ještě přijdou nějaké záchvěvy směrem vzhůru, ale celkový trend se mi zdá sestupný.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 23. září 2016 20:12

Host píše:už se nedá odhadnout co se prodá a co ne, stala se z toho taková loterie.

Já jsem to neuměl odhadnout nikdy, tak jsem rád, že jsme na tom konečně stejně. :)
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Host » 23. září 2016 20:36

hypotekyfidler.cz píše:
Host píše:už se nedá odhadnout co se prodá a co ne, stala se z toho taková loterie.

Já jsem to neuměl odhadnout nikdy, tak jsem rád, že jsme na tom konečně stejně. :)

Jo,jo, konečně sousedovi chcípla ta koza... :)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod castyhost » 23. září 2016 21:09

tohle je ten zbytek...
castyhost

IP: 92.240.174.1xx

Příspěvekod Ravennka » 23. září 2016 21:25

Tak když už sem hodil ten link... http://www.shutterstock.com/pic-4872798 ... A0c8Qg-1-9 tyhle fotky mi přijdou hezké (týká se celé série), s potenciálem na prodej, ale jsou imho hrozně tmavé... čímž je to celé zabité =/
Ravennka

Reputace: +750

Další

Zpět na Shutterstock