Slabe predaje a nulove Views

Re: Slabe predaje a nulove Views

Příspěvekod shalom3 » 23. září 2016 23:14

Hodně lidí si tu stěžuje na pokles prodejů, ale výkyvy byly vždycky. Také jsem měla pomalý rozjezd, pak se to zlepšilo a teď to spíše stagnuje nebo i klesá. Portfolio máš celkem dobré, asi bych ale volila spíš cestu pěkného ručního vektoru (myslím tím karikaturky těch zvířátek, které by se daly různě rozvést do ilustrací). Polygonům a proužkům in natura bych se už asi spíše vyhnula nebo bych zkusila jejich využití v rámci nějakého jiného obrázku.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Peteer » 25. září 2016 11:47

Ravennka píše:Tak když už sem hodil ten link... http://www.shutterstock.com/pic-4872798 ... A0c8Qg-1-9 tyhle fotky mi přijdou hezké (týká se celé série), s potenciálem na prodej, ale jsou imho hrozně tmavé... čímž je to celé zabité =/

Prostředí je pěkné, ale nelíbí se mi slabé osvětlení právě toho kafe, což je problém protože je to ta klíčová věc. Používal jsi odrazovku?Stačila by bílá kartička, odrazová deska, nebo jen obyč. blesk se softboxem, je to škoda když se už člověk na takovou lokaci dostane.
Peteer

Reputace: +16

Příspěvekod PandaWild » 25. září 2016 12:53

To by mohla zlepšit postprodukce.
Přílohy
espresso.jpg
espresso.jpg (35.03 KiB) Zobrazeno 5255 krát
+Peteer Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 25. září 2016 13:02

PandaWild píše:To by mohla zlepšit postprodukce.

Ivan: Záleží jak moc je to zrnitý. U tmavejch fotek po zesvětlení se také mohou objevit všemožné aberace, které sepie krásně zamaskovala. Pohyboval se tu jeden velmi šikovný člověk, který nabízel postprodukci na klíč a za hubičku a byl fakt dobrej. peter222666. Tak ho kdyžtak zkus kontaktovat, jestli víc fotíš než kreslíš (já nemám momentálně použitelnej foťák, jinak bych ho určitě zaměstnala).
+Peteer Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod MarekK » 25. září 2016 13:15

Lenka píše:
PandaWild píše:To by mohla zlepšit postprodukce.

Ivan: Záleží jak moc je to zrnitý. U tmavejch fotek po zesvětlení se také mohou objevit všemožné aberace, které sepie krásně zamaskovala. Pohyboval se tu jeden velmi šikovný člověk, který nabízel postprodukci na klíč a za hubičku a byl fakt dobrej. peter222666. Tak ho kdyžtak zkus kontaktovat, jestli víc fotíš než kreslíš (já nemám momentálně použitelnej foťák, jinak bych ho určitě zaměstnala).

Pokud ma tu fotku v raw, tak zadna zrnitost nebude, pripadne minimalni a tu odstranit se zachovanim ostrosti je otazka 5 minut. Na todle staci v lightroomu jen vytahnout stiny trochu, pripadne udelat jen lokalni upravu kolem kafe, ve photoshopu se da potom pozadi rozowtrit vic ve stylu kvalitniho objektivu, zalezi na tom jestli ma bejt kavarna lehce rozoatrena aby bylo videt i pozadi
MarekK

Reputace: +18

Příspěvekod Lenka » 25. září 2016 14:41

MarekK píše:Pokud ma tu fotku v raw, tak zadna zrnitost nebude, pripadne minimalni a tu odstranit se zachovanim ostrosti je otazka 5 minut. Na todle staci v lightroomu jen vytahnout stiny trochu, pripadne udelat jen lokalni upravu kolem kafe, ve photoshopu se da potom pozadi rozowtrit vic ve stylu kvalitniho objektivu, zalezi na tom jestli ma bejt kavarna lehce rozoatrena aby bylo videt i pozadi

Jak jsi prosím došel k závěru, že pokud má raw, tak zrnitost nebude? Ty víš, na co fotí?
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 25. září 2016 15:05

Protože v RAW-vegan se zrní nejí :geek:
+Bananaboy Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 25. září 2016 17:21

Jí. A říká si makrobiotik a bolí ho břicho a má zácpu. Páč to jí se šlupkama. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod MarekK » 25. září 2016 18:23

Lenka píše:Jí. A říká si makrobiotik a bolí ho břicho a má zácpu. Páč to jí se šlupkama. :-D

Ta fotka neni tolik tmava, i s APS-C by tam sum nemel byt a kdyz, tak minimalni. Presne kvuli tomuhle fotim jen do RAW a jpeg vyvolavam v PC, protoze ta moznost opravy expozice je mnohem vyssi v raw formatu nez u jpeg. Navic, tady neni potreba jit s expozici nekam na +2.
MarekK

Reputace: +18

Příspěvekod Lenka » 26. září 2016 10:59

Expozici lze opravit v RAW a né v jpg, v tom máš naprostou pravdu. Nicméně šum záleží na čipu foťáku - pokud tam je, tak bude i v RAW. Ale na tmavší fotce je míň vidět. Tak to chápu já. Možná blbě.
Jsem medvěd.
Lenka

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock