Nákup licencí adobe

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Nákup licencí adobe

Příspěvekod golfin » 19. říjen 2016 14:37

Dobrý den, chtěl bych se s vámi poradit a poprosit o radu nad nákupem licence pro photoshop a illustrator. Na webu Adobe jsou následující nabídky, tedy:Plány členství. Protože nechci pracovat se všemi aplikacemi, ale pouze s photoshopem a illustratorem, nemyslím si, že bych kupoval kompletní balík adobe produktů. Když bych si vybral plán "Jedna aplikace" zaplatím za každou 24,19 €, tedy v mém případě 48,38 €. A můj dotaz zní, lze si zvolit plán "Fotografování" a plán "Jedna aplikace" současně? Pokud by tomu tak bylo, zaplatil bych 36,28 €, tedy o 12 ,- € měsíčně méně. Máte prosím někdo podobnou zkušenost?

Tento dotaz se pokusím zaslat na podporu adobe, ale musím si to přeložit asi do angličtiny a najít kontakt v emailové podobě. Zatím jsem ho nenašel. Děkuji za ochotu.
Hodnocení: 0
golfin

Reputace: 0

Re: Nákup licencí adobe

Příspěvekod Ravennka » 19. říjen 2016 14:40

Jenom malá noticka - jestli nevíš, tak se dá ještě koupit verzce CS6 (tj. zaplatíš jednou a licenci máš navždy), v globále to vyjde levněji, ale samo to nemá všechny ty nové fíčurky, updaty a tak. Jenom abys na to pak nenarazil až později a nemlátil se do hlavy, žes to mohl vyřešit i takhle... se zbytkem poradí někdo jiný :)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod golfin » 19. říjen 2016 14:51

Vím to, ale do budoucna už přemýšlím o koupení licencí nových produktů. S adobe pracuji mnoho let.
golfin

Příspěvekod MarekK » 19. říjen 2016 14:51

Ahoj,

jde to. Já mám plán pro fotografy + illustrator. Jinak jestli mají nějakou akci, tak se dá sehnat ten plán pro fotografy na první rok za 10€/měsíc.
MarekK

Reputace: +18

Příspěvekod ToM » 19. říjen 2016 17:48

také mám plán pro fotografy + illustrátor
ToM

IP: 93.91.49.1xx

Příspěvekod duben » 19. říjen 2016 22:07

Jasně jde to bez problémů za 12,09 EUR měsíčně mít licenci na Photoshop + Lightroom dohromady http://fotorady.cz/adobe/photoshop-pro-fotografy a pak mít samostatně licenci na Adobe Illustrator za 24,19 EUR/měs http://fotorady.cz/adobe/illustrator
+MarekK Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod pytyczech » 20. říjen 2016 08:30

Aktuálně by měli mít do dneška i 40% slevu na ten kompletní plán. Na rok to vychází cca 36EUR měsíčně.
pytyczech

Příspěvekod golfin » 20. říjen 2016 10:33

Děkuji všem za poskytnuté informace. A ještě, máte někdo zkušenost s tím adobe portfoliem? Znamená to, že člen adobe může využívat jejich hostingu pro své stránky dle vlastních představ a nástrojů (html, php atd). Nebo je možné využívat pouze přednastavené templaty adobe?
golfin

Příspěvekod Filip Jardů » 14. listopad 2016 11:21

Když si koupím plán "Fotografování" za 12,09, mohu s ním normálně jako OSVČ podnikat? Pokud si to třeba po půl roce rozmyslím a budu chtít všechny aplikace, je možný nějaký upgrade, anebo budu muset půl roku platit oba balíky ? Také se mi nepodařilo najít email-kontakt na Adobe. Telefonický kontakt je v angličtině nebo němčině. U mluvené komunikace mám zatím s angličtinou mezery. Ale pracuji na tom :)
Filip Jardů

Příspěvekod Miky » 14. listopad 2016 11:49

Filip Jardů píše:Když si koupím plán "Fotografování" za 12,09, mohu s ním normálně jako OSVČ podnikat?

Ano

Filip Jardů píše:Pokud si to třeba po půl roce rozmyslím a budu chtít všechny aplikace, je možný nějaký upgrade, anebo budu muset půl roku platit oba balíky ?

Ano, upgrade je mozny.

Filip Jardů píše:Také se mi nepodařilo najít email-kontakt na Adobe. Telefonický kontakt je v angličtině nebo němčině. U mluvené komunikace mám zatím s angličtinou mezery. Ale pracuji na tom :)

https://helpx.adobe.com/cz/contact.html
https://helpx.adobe.com/cz/contact/what ... tions.html
nebo muzes zkusit tenhle mail message@adobe.com
Miky

Reputace: +68

Další

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse