shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod shalom3 » 2. listopad 2016 15:47

Tak před chvílí mi poskytl SS dobrou halucinaci. Koukám na mapku a vidím, jako že se stáhla 2 videa. No, při současné bídě v prodejích tlak vyletí pomalu na 220. Korunky však byly stejné. Pak jsem dala refresh a ono se to už nezobrazilo, zobrazovaly se jen obrázky stažené za předplatné v minulých dnech. Ach jo :(
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 2. listopad 2016 15:53

shalom Obrázek
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod ahas » 2. listopad 2016 20:11

Petice pro Jona Oringera proti spamovani na Shutterstock:
https://www.change.org/p/jon-oringer-el ... utterstock
+Pedro Hodnocení: +1
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod shalom3 » 2. listopad 2016 20:39

Jo, řečeno stručně, jasně, výstižně, takže jsem to podepsala. Ještě jsem tam napsala, že možná tímto způsobem budou ještě chvíli vydělávat, pak jim odejdou solidní dodavatelé a následně zákazníci, protože na skladě nebude nic než balast.
(Doufám, že stačí to tlačítko sign, nejsem v žádné sociální síti, kterou mi ten formulář následně podstrčil. Snad to podepíše hodně lidí.)
+Pedro Hodnocení: +1
shalom3

Příspěvekod Host » 2. listopad 2016 21:23

To všechno je pravda, ale přesto je tato petice směšný počin. Pokud by to majitelé nechtěli, tak by to tak nebylo už dávno. Zákazníci odcházejí i z jiných důvodů. Vůbec se nepíše o chybách a nedodělcích nového zákaznického rozhraní, častých výpadcích a mizerné komunikaci podpory s naštvanými zákazníky.
Když už jsme v těch peticích, tak můžeme třeba protestovat u Coca Coly aby přestala kazit limonádu fruktozou a vrátila se k opravdovému cukru, protože jinak ji Pepsi Cola převálcuje.
Můžeme peticýrovat za lepší krém Niveu aby ho pro český trh přestali ředit v Polsku, protestovat za návrat lanolinu do Solviny a pohrozit Babišovi, že když nepřestane cpát sojové piliny do buřtů, tak ho fakt už nebudeme volit.... :lol: :lol: :lol:
+Marsan, +Ravennka, +shalom3 Hodnocení: +3
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 2. listopad 2016 23:34

Milý hoste, bohužel, to co říkáš, je také pravda. Ale musí se zkusit aspoň něco. Když budou pořád všichni mlčet, tak není ani naděje, že by se něco změnilo. A říká se, že když kapka padá často, tak i kámen prolomí ;) . V každém případě člověka aspoň může potěšit, že proti tomu něco udělal, tím spíš, že to nezabere moc času.
+Pedro, +mszucs Hodnocení: +2
shalom3

Příspěvekod soim » 4. listopad 2016 11:37

Zatím vydali nic neříkající prohlášení, že na nápravě jako fáákt pracujou a kdo spamuje vystavuje se riziku...

http://forums.submit.shutterstock.com/t ... -spamming/
soim

Reputace: +44

Příspěvekod PandaWild » 4. listopad 2016 11:53

soim píše:Zatím vydali nic neříkající prohlášení, že na nápravě jako fáákt pracujou a kdo spamuje vystavuje se riziku...

http://forums.submit.shutterstock.com/t ... -spamming/
Opakují se. Opakování je sice matka moudrosti, ale tady z ní ještě žádné moudro nevzešlo.
+shalom3, +soim Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod prudek » 4. listopad 2016 12:20

Trochu pochybuju že s tím něco uděláme, ale k petici jsem se připojil. Ono kdyby všichni držely hubu, tak by tady byly komunisti. Teda omyl, ještě Hitler.
prudek

IP: 37.44.22.xx

Reputace: 0

Příspěvekod honza286 » 8. listopad 2016 09:36

Nevím, co zase na SS provádějí, ale dosud nemám online fotky schválené v neděli a samozřejmě ani ty včerejší, přitom běžně se to objevuje v řádu několika desítek minut / jednotek hodin:(. Má někdo taky stejný problém nebo se to jen někde zaseklo mi?
honza286

Reputace: +70

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock