shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 23. listopad 2016 16:45

honza286 píše:Jen ke schvalování dneska pustili nějakého aktivního blba a aspoň mi vyhazuje většinu věcí (klasické důvody focus, poor lightning...).

To je dobře, že to hlásíš, zrovna jsem chtěl nahrávat, tak já počkám do zítřka. Když to na ně přijde, tak nemá cenu jim tam nic posílat.
Hodnocení: 0
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Host » 23. listopad 2016 17:01

Jen nahrávejte! Předevčírem mi zmizelo 300 posledních souborů z portfolia na aktuální témata a podpora píše abych byl trpělivý... :evil: SS už jenom samospádem... Jakákoliv další snaha je jen plýtvání časem... :| Poslední týden u mne předběhla Fotolia Šutr v denních tržbách. Oringer teď naplno otevřel další změnou algoritmu, podporu pro začínající kontributory s nízkýni odměnami a spammery, kteří se umějí prošvindlovat nahoru...
http://www.microstockgroup.com/shutters ... ch-change/
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 23. listopad 2016 17:55

Hoste, fakt 300 ??
Ze ty zkoušíš spamovat... ;-)
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod Host » 23. listopad 2016 19:06

Pro mě je už i to spamování škoda práce.... Fotky zmizely najednou a teď se tak nějak nepravidelně některé zobrazují a zase mizí. Když si zadám číslo souboru, tak mi to napíše, že soubor neexistuje, nebo je v procesu schvalování. U něčeho je vidět malý náhled a po kliknutí opět jen hláška. Kašlu na to, ono to není poprvé. Časem budou zase vidět všechny, ale to už budou pod hromadami...
Možná si Šutr zablokuji, abych tam zbytečně nelezl a nenasíral se... ;)
Host

Příspěvekod castyhost » 23. listopad 2016 19:16

to je znamení...napis Oringerovi pravdu a pak smázni portfolio, máš klid
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod Host » 23. listopad 2016 20:20

castyhost píše:to je znamení...napis Oringerovi pravdu a pak smázni portfolio, máš klid

Proč to podráždění??? Člověk si taky občas potřebuje zanadávat... :lol:
Zároveň to píši i pro vyrovnání nadšení, které tady panuje u služebně mladších kolegů s nižšími provizemi, aby věděli co je po několikaletém úsilí nejspíš taky čeká... :mrgreen:
Na aktivistické psaní petic a pozastavování portfolií jsou tady jiní... :P
Host

Příspěvekod Bananaboy » 23. listopad 2016 20:32

No a zajtra idú amerikánci zase thanksgivingovať. To zase bude mizéria. Radšej asi celý deň prespím aby som ani nevidel tú katastrofu v predajoch. :lol:
+Marsan Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Host » 23. listopad 2016 20:40

Bananaboy píše:No a zajtra idú amerikánci zase thanksgivingovať. To zase bude mizéria. Radšej asi celý deň prespím aby som ani nevidel tú katastrofu v predajoch. :lol:

No, nad tím bych se měl zamyslet. V posteli mi nefunguje připojení, opravdu tam bude asi nejlíp... :mrgreen:
Host

Příspěvekod PandaWild » 23. listopad 2016 20:59

Na Černý Pátek jistě chystá ShutterStock také nějaké příjemné překvapení jako ostatní obchodníci - velký výprodej obrázků za $0,01. Takže se připravte na provize $0,003. :D
+shalom3 Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 23. listopad 2016 21:11

Host píše:
Bananaboy píše:No a zajtra idú amerikánci zase thanksgivingovať. To zase bude mizéria. Radšej asi celý deň prespím aby som ani nevidel tú katastrofu v predajoch. :lol:

No, nad tím bych se měl zamyslet. V posteli mi nefunguje připojení, opravdu tam bude asi nejlíp... :mrgreen:

Milý hoste, aby v posteli nefungovalo připojení, je víc než rozumné. Jinak by lidé začali umírat únavou z nevyspání a možná by poklesla dost výrazně porodnost.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock