Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 24. listopad 2016 15:00

Prodejnost zajišťuje reklama, sugesce lží, ne skutečná užitkovost věcí.
+shalom3 Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Costertoast » 24. listopad 2016 16:22

Tak Adobe má na black friday akci, která se neodmítá. Za šestnáct dolarů měsíčně kompletní creative cloud. Jediný problém je že to je pro studenty. Co jsem se dočetl, tak by měl stačit email s koncovkou .edu, který se dá koupit za pár šupů na ebay. Nemá s koupí studentský licence zkušenosti? Nerad bych si koupil mail a pak zjistil, že mě Adobe prokouklo. Mimochodem, student už dlouho nejsem
Hodnocení: 0
Costertoast

Reputace: +32

Příspěvekod alima007 » 24. listopad 2016 16:30

ehm .... jsem student a žádný email s koncovkou .edu opravdu nevlastním :D
takže tam musí být i jiný způsob ověření, že jsi student .... nebo se mýlím? :mrgreen:
alima007

IP: 78.45.67.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Costertoast » 24. listopad 2016 16:33

.edu mají americké univerzity. Pokud studuješ jinde,nebo nemáš .edu mail, budeš muset doložit nějaký doklad o studiu.
Costertoast

Příspěvekod shalom3 » 24. listopad 2016 17:11

Je to tak, v Americe tak mohutně thanksgivujou, že po krásném začátku týdne se už neprodalo ani fň. Black Friday lze očekávat nápodobně a kdo se do pondělka zotaví a neušlapou ho při výprodejích, ten možná pak něco koupí ;)
+Bananaboy Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 24. listopad 2016 17:28

Já kupovala před asi 5 lety a posílala jsem potvrzení o studiu. Na první dobrou to prošlo, ještě aby ne :) Jsem to nechtěla nějak ofíčurovat, i když jsem to kupovala týden před ukončením studia :mrgreen:
+Costertoast Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Costertoast » 24. listopad 2016 17:33

Takže potvrzení o studiu jim stačí? i v češtině? a nevíš, jestli jsi jim to posílala mailem, nebo u objednávky přes nějaký formulář?
Costertoast

Příspěvekod Ravennka » 24. listopad 2016 18:05

Jj, stačí české potvrzení o studiu (podle mě to stejně řeší česká pobočka). Já kupovala krabici a když přišla, tak jsem si registrovala licenci, což probíhalo tak - alespoň myslím - že jsem si registrovala účet u Adobe a při aktivaci licence jsem tam v rozhraní někam nahrála to potvrzení o studiu... a nebo tam byla nějaká instrukce, ať to pošlu mailem. To už si opravdu nevybavuju. Ale bylo to snad do dvou dnů hotovo.

Zkusim pohledat v mailu... ozvu se po "reklamě" (teď v práci mi sem leze moc lidí) :mrgreen:
Ravennka

Příspěvekod Host » 24. listopad 2016 18:21

shalom3 píše:Je to tak, v Americe tak mohutně thanksgivujou, že po krásném začátku týdne se už neprodalo ani fň. Black Friday lze očekávat nápodobně a kdo se do pondělka zotaví a neušlapou ho při výprodejích, ten možná pak něco koupí ;)

Za celou moji existenci na Ss se Dikuvzdani ani Cerny patek nikdy nijak moc neprojevily. Vyrazny pokles poctu prodeju od poloviny tohoto tydne ma jinou pricinu. Tezko odhadnout jakou presne... Mozna nejake pokusy s vyhledavacim algoritmem. Ostatni fotobanky prodavaji naprosto normalne.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 24. listopad 2016 19:25

Tak jsem našla v mailu jenom uzavření případu, kde potvrzují můj akademický statut - a posílali mi licenční číslo. Takže se to uploadovalo někde v systému, zřejmě.
+Costertoast Hodnocení: +1
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse