Panda: Spěchat neumím, ale když nebudou v hlavě nápady, tak se tam může něco postupně natlačit.
| Hodnocení: 0 |
Mám skoro rovnaký prípad. Takže čakám aj ja.shalom3 píše:Mám dotaz. Dneska mi přišel mail, že se mi prodalo první video. W8ben jsem vyplnila před několika měsíci a v administraci nahoře mám modrý rámeček:
Thank you for submitting your payment information! We need to manually verify all payment information. Our tax team reviews documents after the 1st of the month following your first sale, to approve you for payouts. You will be notified upon approval or in case any information needs updating. If you have been approved for benefits, your tax rates will be updated to reflect the treaty benefit rates based on your applicable country. Thank you!
....
Pod náhledem prodaného videa v mailu je tabulka s rozpisem položek, prodejní cena 49, poplatek za kreditku cca 2, platba pro mne 33 (to asi zahrnuje "rezervu" na tu daň, kdyby W8ben nebyl v pořádku).
...
Bananaboy píše:Ako dlho vám asi tak trvá schválenie videí na Videoblocks? Píšu na stránke, že dva týždne a ja ich už mám dva týždne v "Pending Approval" a stále nič.
Bananaboy píše:Tak už je to vyše troch týždňov a videá na Videoblocks stále neschválené. Začína ma to znepokojovať.
| +PandaWild, +Pedro | Hodnocení: +2 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.