PandaWild píše:Bananaboy 1700 vektorů, skoro 6 let, 13 výplat - když to přepočtu k svému 300 vektorů, 3 roky, 1 výplata, tak ono to i docela odpovídá (teda, samozřejmě jsi lepší

). Tak záleží tedy hlavně na osobním pohledu, velikosti portfolia. Pro ne-vektoráře s málo vektory to vypadá nezajímavě.
Ja som tam mal dlhú dobu (asi tak 5 rokov) málo len okolo 650 vektorov, pretože som konzervatívny hňup a neveril som, že pri hromadnom odoslaní cez ten ich Hightail mi obrázky dobre popíšu a tak som to tam nahrával pomaly po jednom kuse cez ich webové rozhranie. Ďalšiu tisícku som tam nahral až minulý rok (2015) v lete. Konečne som sa dal presvedčiť na ten Hightail a hromadné poslatie zazipovaných obrázkov, pretože u tých pôvodných vektorov sa rapídne znížila predajnosť a nebol čas to tam posielať naďalej po jednom kuse. Teda myslel som, že s 1685 ks výrazne zvýšim predaje, ale dostal som sa tak akurát len na pôvodnú úroveň, ktorú som mal predtým s tými 650 kusmi. Holt databáza rastie na všetkých fotobankách a nikde sa zdvojnásobením portfólia už nedosiahne aj dvojnásobný zisk.

Ale ako pozerám medzičasom sa mi nahromadila ďalšia tisícka, takže by sa zišlo Vectorstock opäť trochu prikŕmiť.
Hm... len nechápem, prečo mi v profile píšu, že som Bronze, keď už som Silver. Asi to majú nejaké rozbité.