Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod PandaWild » 5. prosinec 2016 11:47

Bananaboy 1700 vektorů, skoro 6 let, 13 výplat - když to přepočtu k svému 300 vektorů, 3 roky, 1 výplata, tak ono to i docela odpovídá (teda, samozřejmě jsi lepší :-) ). Tak záleží tedy hlavně na osobním pohledu, velikosti portfolia. Pro ne-vektoráře s málo vektory to vypadá nezajímavě.
+Bananaboy Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 5. prosinec 2016 11:49

VectorStock je to, jak se tam tak blbě nahrává? :mrgreen:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 5. prosinec 2016 12:12

PandaWild píše:Bananaboy 1700 vektorů, skoro 6 let, 13 výplat - když to přepočtu k svému 300 vektorů, 3 roky, 1 výplata, tak ono to i docela odpovídá (teda, samozřejmě jsi lepší :-) ). Tak záleží tedy hlavně na osobním pohledu, velikosti portfolia. Pro ne-vektoráře s málo vektory to vypadá nezajímavě.

Ja som tam mal dlhú dobu (asi tak 5 rokov) málo len okolo 650 vektorov, pretože som konzervatívny hňup a neveril som, že pri hromadnom odoslaní cez ten ich Hightail mi obrázky dobre popíšu a tak som to tam nahrával pomaly po jednom kuse cez ich webové rozhranie. Ďalšiu tisícku som tam nahral až minulý rok (2015) v lete. Konečne som sa dal presvedčiť na ten Hightail a hromadné poslatie zazipovaných obrázkov, pretože u tých pôvodných vektorov sa rapídne znížila predajnosť a nebol čas to tam posielať naďalej po jednom kuse. Teda myslel som, že s 1685 ks výrazne zvýšim predaje, ale dostal som sa tak akurát len na pôvodnú úroveň, ktorú som mal predtým s tými 650 kusmi. Holt databáza rastie na všetkých fotobankách a nikde sa zdvojnásobením portfólia už nedosiahne aj dvojnásobný zisk. :( Ale ako pozerám medzičasom sa mi nahromadila ďalšia tisícka, takže by sa zišlo Vectorstock opäť trochu prikŕmiť. :lol:
Hm... len nechápem, prečo mi v profile píšu, že som Bronze, keď už som Silver. Asi to majú nejaké rozbité. :D
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Miles » 5. prosinec 2016 12:38

Bananaboy píše:Ja som mal na VectorStocku už 13 výplat. Je to super fotobanka. Škoda len toho nie moc pohodlného nahrávania. Síce už trochu poľavila v predajoch, ale ešte stále si drží významné postavenie medzi fotobankami kde som zaregistrovaný. Kde sa na ňu hrabe napríklad taký BigStock a iné paródie na fotobanky! ;)

Hmm, zajímavý, já to mám přesně naopak. Kam se hrabe VS na BigStock. Asi má opravdu každej svoje zákazníky v jiné fotobance.
Petr
Miles

Reputace: +10

Příspěvekod PavelD » 8. prosinec 2016 21:33

Ravennka píše:Tak zrovna na Dreamsu si nedělej úplně moc iluzí, tam se prodává pravidelně a už vůbec ne od souboru. Ale držím palec! ;)

Díky, nedělám. Ale má to ležet v šuplíku nebo to mám zkusit? Možná jen doplním, že co jsem nahrál to se zatím schválilo a stále držím 100% úspěšnost.
PavelD

Reputace: 0

Příspěvekod -Tereza- » 8. prosinec 2016 22:11

PavelD píše:
Ravennka píše:Díky, nedělám. Ale má to ležet v šuplíku nebo to mám zkusit? Možná jen doplním, že co jsem nahrál to se zatím schválilo a stále držím 100% úspěšnost.

Nahráváš i na jiné fotobanky? Na DT to může být i několik měsíců, než něco prodáš, pokud začínáš. Zkus Fotolii nebo Shutterstock, tam ty prodeje uvidíš mnohem dřív a i rychleji schvalují.
-Tereza-

IP: 94.112.211xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2016 17:25

Slavím, že jsem dostala (cituji Pandu:) "NORMÁLNÍ počítač". Třeste se! :lol:
+Anika, +Bananaboy, +Miky, +PandaWild, +Ravennka, +kelley Hodnocení: +6
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bananaboy » 10. prosinec 2016 17:56

Lenka píše:Slavím, že jsem dostala (cituji Pandu:) "NORMÁLNÍ počítač". Třeste se! :lol:

Finally Gates, Windows and no Apache inside? ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2016 18:20

Windows jo, Ubuntu taky, žádný apače jsem tam neviděla, ale ještě budu potřebovat myš, ta co tu teď visí funguje jen bříškem nahoru, což je trochu omezení. :lol: :lol:
+PandaWild, +sedmicka7a Hodnocení: +2
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2016 18:28

Ne sice že by malování v leže na zádech nebyl správný veget, ale přece jen jezdit myší po stropě asi není ten správný požitek.
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse