Nejen prací živ je člověk. Ubisoft rozdává 7 her

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Nejen prací živ je člověk. Ubisoft rozdává 7 her

Příspěvekod Ravennka » 16. prosinec 2016 21:59

Pořiďte si domů konzoli a hrajte s dětma hýbací hry... to je skvělý a zábavný žrout času při deštivých dnech, kdy se nedá běhat venku ;)

Jinak doporučuju Overcooked, stojí to pár šupů, je to od tvůrců Worms a je to fakt zábavná MP gaučovka :mrgreen: Když si už nechcete zabíjet červy, tak je čas na trochu coopu v kuchyni 8-)
+Miky Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod alima007 » 17. prosinec 2016 10:40

Deti jeste nemam a v planu jsou nejdriv za 2 roky :D . Zatim hraju s přitelem, aktualne frcime na Arku :D. Takove rodinne crafteni (ochocime si zviratko, postavime domecek a tak) :lol: :lol: :lol:
Hodnocení: 0
alima007

IP: 91.237.237xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 17. prosinec 2016 12:39

To s těma dětma bylo spíš na Petra :mrgreen:

Ale jinak případně dobrý MP na Xbox je i Mortal Kombat :mrgreen: teď je XL v 50% slevě :lol: Ale to je asi hlavně pro pamětníky mojí generace, kteří ještě pamatují začátky Mortal Kombatu a pařili ho na automatech... a lepší vypuštění páry mě ani snad nenapadá :lol:

A když už jsme u těch dobrých MP, tak na PC nedám dopustit na Borderlands ;) jakoukoliv část série, to je hra, která se mi přesně trefila do vkusu. Ne že bych zrovna úplně souhlasila s příběhem dvojky... ale tak, nad to se člověk musí povznést 8-)
+Costertoast Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 17. prosinec 2016 12:49

Nikdy nezabudnem na Vianoce 2001, na prvý bratov počítač a na Pandovu Kótu 236, ktorú som na ňom celé sviatky "pařil". Ach jo... to boli časy. 8-)
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod golfin » 18. prosinec 2016 18:56

Tak mě překvapila ta hra asassin creed, oproti skyrimu, nebo divinity origin sin není moc náročná na grafiku. Noutbuk mi to docela stíhá. Je teda fakt, že muj ntb je napůl odkrytej, aby chladil. *usmál se*. Hry jsou zajímavý, i když jsem je delší dobu nehrál, stále se zajímám. Ale je fakt, že nikdy kloudně hru nedokážu dohrát, protože se do ní začnu vrtat, hehe.
golfin

Příspěvekod Host » 18. prosinec 2016 19:30

admin píše:Ježiš, já jsem tak rád, že mě ty hry tolik neberou... když vidím kolik času u toho známí stráví :)

Tak pod tohle bych se podepsal.... Když odpočinek od práce, tak vypnutý počítač, pouze hloupý mobil a úprk do lesa, nebo k řece, manuální práce s reálným materiálem, kolo, láhev něčeho dobrého, hromada knížek, atp. Jen proboha co nejdál od všeho virtuálního... :)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Costertoast » 18. prosinec 2016 20:22

Já hry můžu. Pár jsem jich i udělal, a dlouho se dokopávám, abych udělal něco novýho. Nic než pár prototypů z toho za posledních pár let ale nevylezlo. Co se ubi akce týče, díky za tip. Fakt se mi to nechtělo sbírat po jednom
Costertoast

Reputace: +32

Příspěvekod admin » 18. prosinec 2016 20:28

admin píše:Ježiš, já jsem tak rád, že mě ty hry tolik neberou... když vidím kolik času u toho známí stráví :)

Abych to uvedl na pravou míru, mělo to znít spíše takto: Jsem strašně rád, že už jsem si vše podstatné odehrál ve svém mládí. Na škole v počítačovém kroužku, kde jsme seděli od oběda do desíti večer a střídavě programovali a hráli na ZX Spectrech a Didakticích. Později doma na Commodore C64. Na střední Amiga 500, na výšce síťovky, Doom, Quake, Need for speed a další... jsem moc rád, že pak už jsem neměl tolik času a tak mě nechytly takové ty strategie na síti (Ultima) a teď si pro relax zahraju jen nějakou opravdu hloupou a jednoduchou hru na mobilu...
+Marsan Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod golfin » 19. prosinec 2016 06:03

Nov *usmál se* a právě díky ultimě jsem se naučil pořádně pracovat s rastrama. Dělal jsem skoro deset let hlavního grafika na andarii, což je free ultima server. Právě hry, tedy jejich upravování mě naučili pracovat a přemýšlet jak co kde udělat.
golfin

Příspěvekod PandaWild » 19. prosinec 2016 06:25

Na Diablo 2 nic nemá. :lol:
+Ravennka, +golfin Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse