Jarní fotobankový sraz 2017 v Praze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Jarní fotobankový sraz 2017 v Praze

Příspěvekod admin » 22. únor 2017 14:21

Otravná zima konečně končí, poslední sraz byl někdy na podzim, takže už je nejvyšší čas se zase sejít. Datum konání závisí (tak trochu) na vás, své volné termíny zadejte prosím zde:

http://doodle.com/poll/u9paegiwguz2vcmh

Místo: V Praze, nejspíše v okolí metra Vysočanská, zkusil bych asi zase restauraci Na radnici, minule to bylo docela fajn.

Čas: klasicky od 18:00 až do zavíračky :)

Téma: nic mě nenapadá, klidně něco vymyslete :)

############################################################

Tak je to uzavřené. Jarní fotobankový sraz 2017 v Praze bude v pátek 17. března od 18:00, ale tentokráte na novém místě - v nekuřácké pizzerii Giovanni hned u metra Ládví: http://www.pizzeriagiovanni.cz/ stoly jsou zarezervované v 1. patře na mé jméno (Václavek).
Vaří prý dobře, klid tam bude snad větší, nekouří se, akorát to pivo...

Pokud jste původně zaškrtli, že v pátek můžete a něco vám do toho vlezlo, tak se prosím odškrtněte a stejně tak pokud se odhodláte přijít a nezaškrtli jste se na tento termín, tak se zaškrtněte, ať můžu případně upravit velikost rezervace. Díky
+sci Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Re: Jarní fotobankový sraz 2017 v Praze

Příspěvekod duben » 22. únor 2017 14:48

Jen upozornim ze restaurace Na radnici zdrazila, nevim jestli jako reakce na EET nebo jen tak, ale zdrazila celkem vyrazne. Treba dat si tam obed pod 200 je uz skoro problem.
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod admin » 22. únor 2017 14:50

duben píše:Jen upozornim ze restaurace Na radnici zdrazila, nevim jestli jako reakce na EET nebo jen tak, ale zdrazila celkem vyrazne. Treba dat si tam obed pod 200 je uz skoro problem.

Myslím, že zdražila skoro každá restaurace, tedy aspoň ty do kterých chodím. Koblihy jsou prostě drahý...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Příspěvekod sci » 22. únor 2017 14:59

Na koblihy nedám, ale na večeři někde vyštrachám :)
sci

Reputace: +12

Příspěvekod duben » 22. únor 2017 15:05

admin píše:
duben píše:Myslím, že zdražila skoro každá restaurace, tedy aspoň ty do kterých chodím. Koblihy jsou prostě drahý...

V pohodě, my tam taky pořád chodíme. Jen že oproti ostatním tady zdražili výrazně, ale zase je to jistota dobrého jídla i pití ... a dlouhé otevírací doby ;)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Příspěvekod admin » 22. únor 2017 15:08

duben píše:
admin píše:
duben píše:Myslím, že zdražila skoro každá restaurace, tedy aspoň ty do kterých chodím. Koblihy jsou prostě drahý...

V pohodě, my tam taky pořád chodíme. Jen že oproti ostatním tady zdražili výrazně, ale zase je to jistota dobrého jídla i pití ... a dlouhé otevírací doby ;)

No právě... ale pokud bys věděl o něčem lepším, kde by byla lepší akustika pro povídání, nehrála tam hlasitá hudba, bylo to nekuřácké, tak není problém to změnit. Manželka mi navrhovala pizzerii na Ládví u kina, ale tam jsem byl naposledy před 10 lety snad :)
admin
Site Admin

Příspěvekod duben » 22. únor 2017 15:42

admin píše:
duben píše:
admin píše:

No právě... ale pokud bys věděl o něčem lepším, kde by byla lepší akustika pro povídání, nehrála tam hlasitá hudba, bylo to nekuřácké, tak není problém to změnit. Manželka mi navrhovala pizzerii na Ládví u kina, ale tam jsem byl naposledy před 10 lety snad :)

Na Ládví? No to je ale parádní nápad, to se mi moc líbí :D :D :D ... ale nevím jak moc tam půjde udělat sezení pro víc lidí. Nicméně je tam i horní patro kde jsem nebyl
duben

Příspěvekod ahas » 22. únor 2017 15:44

Petre, pokud myslis tuto: http://www.pizzeriagiovanni.cz/, tak opravdu splnuje vsechna kriteria (teda otevreno do 23:00), az na jeden dulezity - toci tam Staropramen :(

Stando, nahore to je naprosto v pohode, byl jsem tam vickrat jak na obed, tak i ve vecernich hodinach.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod admin » 22. únor 2017 16:19

Já se Ládví nebráním, 177 jsem za pár minut na nádraží a navíc je to hned na metru. Můžeš to tam někdy večer očíhnout, jak to tam nahoře vypadá (hlavně jestli tam nepouští nahlas hudbu)?
admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 24. únor 2017 09:47

Tak zatím to vypadá na nejmenší sraz v historii pořádání! Takovou malou účast jsem ještě nezažil. Na začátku příštího týdne zkusím ještě rozeslat fotobankový newsletter, beztak jsem s ním chtěl nahnat další respondenty do průzkumu (který má zatím 85 účastníků).
admin
Site Admin

Další

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse