Challenge 50ks / týden

Re: Challenge 50ks / týden

Příspěvekod castyhost » 3. březen 2017 11:09

zapoj se a za pár týdnů sám svoji práci a její přínos na FB vyhodnoť
každému to nemusí smysl dávat
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod alima007 » 3. březen 2017 11:14

Fug4s píše:
castyhost píše:světová kvalita a jedinečný design někde i za 2 centy?
to asi nebude super strategie...

Všichni co tam dávají ty supr ilustrace, fotky... jsou teda asi blbci. Měli by něco máčknout za chůze a čekat dolary.

třeba u tohohle autora (https://eu.fotolia.com/p/202915633) který byl zmiňovaný ve vlákně "pro všeobecnou inspiraci" jsem si říkal kolik mu zabere jedna ta fotka. Montáže závěsů s krajinou atd. Pochybuji že tam cpe 50 fotek/týden. Anebo to dělá 12 hodin denně jen FB.

Nemyslím, že by mu to zabralo nějak moc času. Respektive myslím, že ze začátku třeba ano (když se to učil), ale tyhle věci se dají za 2 hodiny udělat, pokud má zdroje (fotky/kresby) a nápad. Na těchto fotkach je nejsložitější vymyslet je než realizovat.

Muj nazor, nikomu ho nevnucuju :roll:
+Jonny Hodnocení: +1
alima007

IP: 78.45.67.1xx

Příspěvekod Bananaboy » 3. březen 2017 11:19

Príde na to, či sa mu tie fotky predávajú adekvátne k vynaloženej námahe. Predaje budú síce vyššie ako u tuctových výcvakov o tom nepochybujem, ale aj kvalitné veci sa časom stratia v databáze a ani pes po nich neštekne.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Fug4s » 3. březen 2017 11:32

castyhost píše:zapoj se a za pár týdnů sám svoji práci a její přínos na FB vyhodnoť
každému to nemusí smysl dávat

snažim se tam cpát co to jde. Riskuji nejspíš i zaměstnání abych to někam dotáhl. Respektive aby to trochu vydělávalo a přítelkyně mi říká že už mám v hlavně jen FB. :) Ale 50 je asi opravdu hodně. Nevím jsem na FB cca 2 měsíce tak možná že ta kvantita má svůj vliv. Ale občas mi přijde že kvantitou to není - člověk nahraje a zmizí to někde v pr...

Bananaboy píše:Príde na to, či sa mu tie fotky predávajú adekvátne k vynaloženej námahe. Predaje budú síce vyššie ako u tuctových výcvakov o tom nepochybujem, ale aj kvalitné veci sa časom stratia v databáze a ani pes po nich neštekne.

právě předpokládám že má prodeje za víc než 0,25. Když jsem četl zrovna tvůj komentář že jsi prodal za 70 dolarů tak jsem si říkal jak taková věc musí vypadat. Předpokládám že takovéto fotky se prodávají za mnohem více. Na demand, single and other....

alima007 píše:
Fug4s píše:
castyhost píše:světová kvalita a jedinečný design někde i za 2 centy?
to asi nebude super strategie...

Všichni co tam dávají ty supr ilustrace, fotky... jsou teda asi blbci. Měli by něco máčknout za chůze a čekat dolary.

třeba u tohohle autora (https://eu.fotolia.com/p/202915633) který byl zmiňovaný ve vlákně "pro všeobecnou inspiraci" jsem si říkal kolik mu zabere jedna ta fotka. Montáže závěsů s krajinou atd. Pochybuji že tam cpe 50 fotek/týden. Anebo to dělá 12 hodin denně jen FB.

Nemyslím, že by mu to zabralo nějak moc času. Respektive myslím, že ze začátku třeba ano (když se to učil), ale tyhle věci se dají za 2 hodiny udělat, pokud má zdroje (fotky/kresby) a nápad. Na těchto fotkach je nejsložitější vymyslet je než realizovat.

Muj nazor, nikomu ho nevnucuju :roll:

možná ano, já bych se s tím patlal celý den a stejně by to takhle hezké nebylo. :)
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod alima007 » 3. březen 2017 11:38

Já jsem mu prolezla všechny výtvory a podle mě se soustředí na to, co na FB chybí ... a nemyslím, že by zapadli, už jen proto, jak moc jsou originální.
alima007

IP: 78.45.67.1xx

Příspěvekod Ravennka » 3. březen 2017 11:51

Na druhou stranu, já věřím tomu, že kvalitní portfolio, které má potenciál, abych tam nakoupila i nějaké další fotky v budoucnu, se třeba dostane do záložek a zákazník se vrátí - resp já bych tak alespoň fungovala :)

Ale já jsem ten, kdo bojuje kvantitou, na kvalitu prostě nemám... a zatím to jde, nějaké bestsellery by se taky našly. Challenge na 50 ilustrací zkusím, chybí mi trochu motivace a včera jsem se brutálně řízla do ukazováčku na levé ruce, takže moc nejde používat, takže jsem se na to včera sama před sebou zase vymluvila... tak mě to třeba donutí 8-) přinejhorším budu generovat z Texu, tam to jde samo :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Fug4s » 3. březen 2017 12:45

Vlastně když o tom tak přemýšlím tak za neco málo přes 2 měsíce mám 430 fotek a ilustrací. Takže se +- 50 uznaných prací na týden pohybuji. Tak se teké zapojuji. Uvidíme.
Btw: Jak dlouho ten chalenge trvá? :)
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod honza286 » 3. březen 2017 13:20

Nějak si nejsem jist, zda je tahle taktika v současnosti ta pravá už jen vzhledem k rychlosti schvalování na SS - u SS totiž nefunguje schvalování podle nahraných dávek, ale většinou tak, že až se k tomu dostanou, tak projdou vše ze všech dosud nezkontrolovaných dávek a pokud má někdo z 50 fotek/ilustrací byť i jen 5 horších, tak při tomto masivním nahrávání existuje značné riziko, že vyhodí vše...
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod ypres.bass » 3. březen 2017 13:23

Bananaboy píše:Príde na to, či sa mu tie fotky predávajú adekvátne k vynaloženej námahe. Predaje budú síce vyššie ako u tuctových výcvakov o tom nepochybujem, ale aj kvalitné veci sa časom stratia v databáze a ani pes po nich neštekne.
mně třeba nenapadá k čemu bych si takovou fotku kupoval
www.politicon.eu | www.simonds.store
ypres.bass

Reputace: +26

Příspěvekod Ravennka » 3. březen 2017 13:26

honza286 píše:Nějak si nejsem jist, zda je tahle taktika v současnosti ta pravá už jen vzhledem k rychlosti schvalování na SS

Já jsem na SS jenom od úterý do pátku stihla otočit 3 dávky, vždycky jsem počkala na schválení, pak poslala další, kdyby to bylo celý týden, tak věřím, že 5 dávek po 10 kousích by šlo ;)
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock