Challenge 50ks / týden

Re: Challenge 50ks / týden

Příspěvekod Lenka » 6. březen 2017 18:16

Mě se párkrát prodalo tohle:

https://www.shutterstock.com/cs/image-i ... -244551619
a tohle

https://www.shutterstock.com/cs/image-i ... -244551613

takže doufám, že ty nový věci se aspoň jednou prodaj taky. :lol:
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bananaboy » 6. březen 2017 18:25

PandaWild píše:Bohužel na to už je copyright, přišel jsi pozdě. https://en.wikipedia.org/wiki/Every_tim ... s_a_kitten

Copyright sa vzťahuje len na presné znenie? Čo keby som "kitten" zmenil za "puppy", alebo "cub"?
Alebo prešla by táto veta?
"Every time Shutterstock shows clip with meerkats… God kills one of them". :lol:
+Lenka, +PandaWild, +Ravennka, +shalom3 Hodnocení: +4
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. březen 2017 08:46

Neměl by někdo o té challenge říct i těm odsouhlasovatelům na shutterstocku? oni mi víc jak půlku mé práce vyhodili kvůli Title! :D
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Lenka » 7. březen 2017 09:14

Na DT mi poradili, aby se titles od sebe navzájem co nejvíc lišily, zejména v jedné dávce. Na 123rf dokonce jeden čas akceptovali 1 fotku nahranou několikrát s různými tituly. Na SS by v titulu neměla bejt cizá řeč, pokud tam je, pak by to měl být přepis nápisu na obrázku doplněný anglickým překladem. Naopak se může latina směle hrnout do kw. Někdy je problém zástupný - něco se jim nelíbí, tak to vyhoděj pod náhodným důvodem. Ukaž příklad, třeba budem vědět, o kterou variantu se jedná.
+Baldion Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod CaptureLight » 7. březen 2017 09:32

Rád bych účastníkům "Challenge 50ks" doporučil, že důležitá je pravidelnost. Ale ne 50 ks za týden, ale 10 ks za den. A nový set 10 ks nahrávat vždy až po schválení předchozího. Což při současném pomalém schvalování znamená, že budete vyřazení ze soutěže "Challenge 50ks" :-) Ale zase vám toho víc schválí a díky tomu toho možná víc prodáte :-)
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod casthost » 7. březen 2017 09:52

Vychází to na 15-20ks porád ve fronte
+Lenka Hodnocení: +1
casthost

IP: 92.240.162.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 7. březen 2017 10:08

CaptureLight píše:Rád bych účastníkům "Challenge 50ks" doporučil, že důležitá je pravidelnost. Ale ne 50 ks za týden, ale 10 ks za den. A nový set 10 ks nahrávat vždy až po schválení předchozího. Což při současném pomalém schvalování znamená, že budete vyřazení ze soutěže "Challenge 50ks" :-) Ale zase vám toho víc schválí a díky tomu toho možná víc prodáte :-)

Z čeho tvé doporučení vychází? Já sem tam posílám set 15-20 fotek, málokdy mi trvá schválení déle než 2 dny, obvykle rychleji a poslední dobou se zdržím s úspěšností vysoko nad 90 procent. Víceméně kromě sem tam experimentů co jsou ochotní schválit se držím na 100 procentech.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod admin » 7. březen 2017 10:08

Mě se ta výzva líbí, pokud do toho někdo půjde, tak určitě udělá nějaký ten krok vpřed! Ale za sebe mám spoustu výmluv, takže se nezúčastním. Ta hlavní je, že bych to vydržel tak maximálně dva týdny a pak by mi došla inspirace a hlavně bych si tu práci asi děsně zprotivil :)
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod castyhost » 7. březen 2017 10:38

zkusil jsi Stando i jinou strategii a vyhodnotiil i její finanční přínos?
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 7. březen 2017 10:48

castyhost píše:zkusil jsi Stando i jinou strategii a vyhodnotiil i její finanční přínos?

Nezkousel, zkousel jsem ruzna jina temata, veci co si myslim ze by byly vic fotobankove ... ale netesilo me to. A protoze fotobanky mam spis jako podruznejsi prijem, tak jsem se rozhodl ze proste budu fotit a delat co me tesi. Ostatni veci co delam me uzivi dostatecne.

Od te doby co jsem se takhle rozhodl mam skoro 100 procentni akceptaci, fotky se na zviratka sem tam prodavaji a me to bavi. Kdybych resil strategie a financni prinos, tak se fotobankam nevenuju vubec, protoze pri cene meho casu nedava smysl fotobanky resit a maximalne bych tocil 4k videa.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock