Challenge 50ks / týden

Re: Challenge 50ks / týden

Příspěvekod castyhost » 12. březen 2017 18:58

kt 10/2017...krásných 70ks
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Baldion » 12. březen 2017 19:27

ivusakzkrabice píše: splněno i prolezlo až do galerie .... velikonoce se blíží ;-)

Gratuluju :) Taky jsem dělal na velikonocích, ale nahrál jsem jen slaboučkých 19 kousků. Tím jsem chtěl vlastně říct, že si schválně nechávám prostor na zlepšení :lol:
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Host » 12. březen 2017 19:37

Tyhle závody ve zbytečné práci mi trochu připomínají soutěže v rýžování zlata na dávno vytěžených šumavských řekách. Spousta práce, nějaká legrace a jen velmi symbolický výtěžek... Na druhou stranu ta představa zapomenuté hroudy zlata... :mrgreen: Tak jen makejte, možná by to chtělo ještě trochu přidat... :lol:
+Pavel 2 Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod weyo » 12. březen 2017 19:50

Host píše:Tyhle závody ve zbytečné práci mi trochu připomínají soutěže v rýžování zlata na dávno vytěžených šumavských řekách. Spousta práce, nějaká legrace a jen velmi symbolický výtěžek... Na druhou stranu ta představa zapomenuté hroudy zlata... :mrgreen: Tak jen makejte, možná by to chtělo ještě trochu přidat... :lol:

Kedysi na http://www.microstock.top bola statistika percentualnej uspešnosti portfolia. Dajme tomu,že autor mal 50 percentnú uspeštnosť.Takže,ked vytvoril 1000 fotiek/ilustracia/video,malo by mu zarobiť určitú hodnotu,a dalších 1000 fotiek dalšiu hodnotu. Takže každý autor je strojcom svojho portfoia a svojích príjmov. Ak sa mýlim,tak nie o veľké percento u daneho autora.
weyo

Reputace: +124

Příspěvekod Host » 12. březen 2017 19:54

Tohle platilo do určité míry ještě před několika lety, dnes je to už jen otázka štěstí a kvality - originality jednotlivých obrázků...
Host

Příspěvekod weyo » 12. březen 2017 20:04

Host píše:Tohle platilo do určité míry ještě před několika lety, dnes je to už jen otázka štěstí a kvality - originality jednotlivých obrázků...

Práve preto to píšem,že to funguje ešte teraz,ale asi len u Shutterstocku.
weyo

Reputace: +124

Příspěvekod Bananaboy » 12. březen 2017 21:14

Nádhera! Za týždeň 10/2017 som nakreslil presne 80 kvalitných ilustrácií!

Keď si predstavím, že vo svojich začiatkoch na fotobankách som 80 ilustrácií nakreslil za rok a teraz som to dal za týždeň. Škoda, že som vtedy nemal také know-how, ako mám teraz. Bol by som sa vtedy pekne nabalil.

No nič, už je nedeľa večer a už kašlem na to. Zajtra sa ide odznovu. ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod admin » 12. březen 2017 21:18

Já myslím, že hlavním přínosem výzvy není zvýšení prodejů, ale to, že se člověk naučí optimalizovat, naučí se další techniky a celkově se v tvorbě za poměrně krátký čas posune o kus dál. A to je mnohem důležitější, než razantní zvětšení portfolia a s tím plynoucí vyšší zisky.... tedy pokud to nedělá stylem jeden vektor a 49 variací a recyklací z něj.
+Baldion Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Host » 12. březen 2017 21:51

admin píše:Já myslím, že hlavním přínosem výzvy není zvýšení prodejů, ale to, že se člověk naučí optimalizovat, naučí se další techniky a celkově se v tvorbě za poměrně krátký čas posune o kus dál. A to je mnohem důležitější, než razantní zvětšení portfolia a s tím plynoucí vyšší zisky.... tedy pokud to nedělá stylem jeden vektor a 49 variací a recyklací z něj.

Tak to bude jistě také pravda... Takový ten "osobnostní růst", sebezdokonalování, pilování krasopisu... Mě je bližší anarchie, sex, drogy a rock and roll... :D To se člověk tolik nenadře a výsledek bývá podobný...
Sejdeme se v parku léčebny o přestávce mezi terapiemi... :mrgreen:
Host

Příspěvekod Lenka » 18. březen 2017 09:11

Host: no jo, ale podle čeho tě poznáme?
+shalom3 Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206