| Hodnocení: 0 |
Miky píše:alima007 píše:když už se tu řeší velikost videí, jak řešíte jejich archivaci? první videa měla par MB, to jsem ještě brala, že mi to až tolik místa nevezme, ale poslední jsem musela upravit v AAE a vyšlo z toho 2GB video, což je na archivaci trošku moc
(teda aspoň z mého pohledu)
Jj je to rok za rokem slozitejsi. Navic to chce jeste jednou tolik na zalohu.
Fug4s píše:Asi děláme něco špatně. Včera jsem koukal na SS na videa s vesmírem a propracovaný videa s délkou i 40 vteřin mají okolo 200/300 MB. Nechápu jak se na to můžou dostat. Nemá tady někdo náhodou odkaz na tipy s rendrováním. Přijde mi že to mají nastavené nějak jinak.
Bananaboy píše:Fug4s píše:Asi děláme něco špatně. Včera jsem koukal na SS na videa s vesmírem a propracovaný videa s délkou i 40 vteřin mají okolo 200/300 MB. Nechápu jak se na to můžou dostat. Nemá tady někdo náhodou odkaz na tipy s rendrováním. Přijde mi že to mají nastavené nějak jinak.
Moje dátovo najobjemnejšie 4k animácie majú tak okolo 400 MB. To sú tie, ktoré by som nahrával 4 hodiny. Majú každá zhruba 10 sekúnd a sú renderované do MOV v 80% kvalite. Tu už nemám prakticky kde nejaké megabajty ušetriť. Keby som mal tvoriť poriadne, aspoň 30 sekundové animácie v 100% kvalite, tak by som sa dostal k tak objemným videám, ktoré by som nahrával určite cez 10 hodín každé jedno video.
Mimochodom, H.264 kodek ti u 4k videí nebude nikdy fungovať, pretože ten rozmer už tento kodek nepodporuje.
Fug4s píše:Bananaboy píše:Fug4s píše:Asi děláme něco špatně. Včera jsem koukal na SS na videa s vesmírem a propracovaný videa s délkou i 40 vteřin mají okolo 200/300 MB. Nechápu jak se na to můžou dostat. Nemá tady někdo náhodou odkaz na tipy s rendrováním. Přijde mi že to mají nastavené nějak jinak.
Moje dátovo najobjemnejšie 4k animácie majú tak okolo 400 MB. To sú tie, ktoré by som nahrával 4 hodiny. Majú každá zhruba 10 sekúnd a sú renderované do MOV v 80% kvalite. Tu už nemám prakticky kde nejaké megabajty ušetriť. Keby som mal tvoriť poriadne, aspoň 30 sekundové animácie v 100% kvalite, tak by som sa dostal k tak objemným videám, ktoré by som nahrával určite cez 10 hodín každé jedno video.
Mimochodom, H.264 kodek ti u 4k videí nebude nikdy fungovať, pretože ten rozmer už tento kodek nepodporuje.
Ten kodek mi nefunguje na Full HD. 4K videa jsem nedělal vzhledem k tomu že full HD mám 1,1Gb. Jinak teď jsem nahrál video zrcadlovkou a v raw verzi z foťáku má 10 vteřin, zvuk a 75MB! Jelikož nemám program na ořez, tak jsem to nacpal do AAE (vím, že to není ořezový program), nic jsem s tím nedělal, jen ořízl na 5 sekund. Takže ještě poloviční délka - render - výsledný soubor 1,1GB. Musím někde dohledat jak se to má rendrovat. Tohle se fakt nedá
| +PandaWild, +Ravennka | Hodnocení: +2 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.