Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Host » 7. květen 2017 13:08

Bananaboy píše:Myslel som naše povolenia. Alebo to funguje tak, že "vodičák" na dron stačí urobiť v jednej krajine a platí všade?

Proc u hezkeho dila nekdo resi jestli ma dotycny bumazku. Zalezi na tom??? Kdyby ji nemel, tak bys ho udal??? Takova mala slovenska zavist. V Cechach ji mame take a je stejne hnusna... :?
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 7. květen 2017 13:27

Host píše:
Bananaboy píše:Myslel som naše povolenia. Alebo to funguje tak, že "vodičák" na dron stačí urobiť v jednej krajine a platí všade?

Proc u hezkeho dila nekdo resi jestli ma dotycny bumazku. Zalezi na tom??? Kdyby ji nemel, tak bys ho udal??? Takova mala slovenska zavist. V Cechach ji mame take a je stejne hnusna... :?

Keďže nemám dron a ani si ho neplánujem kúpiť, tak sa logicky nemôže jednať o závisť. Bola to skôr zvedavosť. Ale vďaka za poučenie. Ak by som si niekedy v budúcnosti predsa len kúpil dron a lietal s ním bez papierov a chytil by ma pri tom policajt, tak mu poviem, že pokutu nezaplatím, pretože tvorím "hezké dílo".
+AirP72, +PandaWild Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Host » 7. květen 2017 16:07

Ještě pro informaci: vsechny pokuty, ktere byly v Ceske republice za drony udeleny, mely puvod v udani vsimavych nezavistivych obcanu. Ani jedine spravni rizeni nebylo iniciovano setrenim PCR. Vsimavy obcan, zaklad Buresova statu. Predpokladam, ze si na portalu ministerstva financi kontrolujete kazdou uctenku zda byla spravne registrovana... Ach, jo...
Host

Příspěvekod Host » 7. květen 2017 16:08

Ještě pro informaci: vsechny pokuty, ktere byly v Ceske republice za drony udeleny, mely puvod v udani vsimavych nezavistivych obcanu. Ani jedine spravni rizeni nebylo iniciovano setrenim PCR. Vsimavy obcan, zaklad Buresova statu. Predpokladam, ze si na portalu ministerstva financi kontrolujete kazdou uctenku zda byla spravne registrovana... Ach, jo...
Host

Příspěvekod knutt » 7. květen 2017 18:03

Tohle morální poučování hosta už začíná být směšné :roll:
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Příspěvekod Host » 7. květen 2017 18:46

knutt píše:Tohle morální poučování hosta už začíná být směšné :roll:

Mě přijde směšné, pokud se nad kdejakým obrázkem z dronu, někteří pozastavují zda byl pořízen legálně... Zvlášť když sami přiznávají, že problematice nerozumí a ani rozumnět nechtějí (nelétají a létat nechtějí). Místo toho aby s ohledem na obsah fóra řešili spíš výtvarnou, nebo technickou stránku věci... Nevadí mi když jsem někomu směšný... ;)
Host

Příspěvekod knutt » 7. květen 2017 19:27

Kecy v kleci a taková hysterie? Nevinná otázka a pomalu narčení z udavačství? Chce to být trochu nad věcí ;)
+Bananaboy, +Marsan Hodnocení: +2
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Příspěvekod anonym » 8. květen 2017 05:37

Host je zase příjemnej jak vosina v zadku. Nikdo ho nepoučoval. Normální dotaz. Nechápu, proč by se někdo nemoh zeptat, jaký povolení dotyčnej pilot má/potřebuje. Myslela jsem, že se tu slejzáme m.j. proto, abysme si navzájem pomohli a poradili. Hosta se to ovšem netýká, ten sem chodí akorát prudit. :P
+Bananaboy, +Marsan, +PandaWild Hodnocení: +3
anonym

IP: 79.98.73.2xx

Příspěvekod GreatWhite » 8. květen 2017 09:31

:) no já jsem zase četl, že všechny dosavadní pokuty v ČR byly uděleny pouze za to, že to někdo s dronem někam nabořil. Jednou se podařilo trefit policejní stanici, to asi nešlo přejít bez povšimnutí. Tady ten mýtus o tom, že soused čeká v okně, aby tě nahlásil, že si lítáš s dronem je snad další level české předvystrašenosti.
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod styna » 8. květen 2017 13:56

Trochu off topic, ale snad to nevadí. Dneska jsem řešila, že počítač mi hodil BSOD. Ze zprávy o chybě jsem zjistila, že by to snad mohlo být neaktualizovanými ovladači ke grafické kartě. Nainstalovala jsem nové ovladače a zatím vypadá vše OK.
Zajímalo by mě, jestli zjišťujete aktuálnost všech ovladačů nebo PC vyhodí hlášku o potřebě aktualizace jednotlivých ovladačů?
styna

Reputace: +40

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse