Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod zdenat5 » 30. duben 2017 20:45

Omlouvám- se napsala sem to blbě zamítli mi vektor
https://www.fotolia.com/id/146258079
s odůvodněním Unacceptable Auto Trace -- We are no longer accepting this type of content.
Tak jestli tohle považují za automatické trasování, tak takové mám celé portfolio, je to nesmysl protože při trasování fota vzniká více vrstev a takový obrázek by se z toho udělat nedal.Snad je to jen nějaký úlet.S klíčovými slovy budu muset něco udělat může to být taky důvod špatných prodejů, i když si myslím, že je to pro nemodernost, jsem už stará a je to poznat.
Přinejhorším bych jim místo referenčního fota posílala nákresy- u těch Auto Trace nehrozí to by ale byl opruz. No uvidím, možná se plaším zbytečně :mrgreen:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 30. duben 2017 21:42

Jo takhle, tak to fakt o nic nejde. Čas od času se stane, že nějaké pako editor odklikne v podstatě zcela nerelavantní hodnotící frázi - mají jich tam několik na výběr. O dřívější obrázky se nestrachuj, na SS se jimi už dále nezabývají. Na jiných fb se občas stane, že po nějakém roku vyhodí něco již schváleného, ale tady zatím ne.
Ohledně modernosti/nemodernosti nevím, je to otázka, kdo čemu dává přednost. Různé ty retro a vintage styly nejsou rozhodně mimo (tyhle slovíčka nezapomínat v kw). Když se podíváš na m-rank.net, tak se tam vyskytují obrázky v podobném stylu - např. http://m-rank.net/?search=561742087 (takže, proč ne?)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod zdenat5 » 1. květen 2017 05:08

zdenat5 píše:Omlouvám- se napsala sem to blbě zamítli mi vektor
https://www.fotolia.com/id/146258079
s odůvodněním Unacceptable Auto Trace -- We are no longer accepting this type of content.
Tak jestli tohle považují za automatické trasování, tak takové mám celé portfolio, je to nesmysl protože při trasování fota vzniká více vrstev a takový obrázek by se z toho udělat nedal.Snad je to jen nějaký úlet.S klíčovými slovy budu muset něco udělat může to být taky důvod špatných prodejů, i když si myslím, že je to pro nemodernost, jsem už stará a je to poznat.
Přinejhorším bych jim místo referenčního fota posílala nákresy- u těch Auto Trace nehrozí to by ale byl opruz. No uvidím, možná se plaším zbytečně :mrgreen:

Poslala jsem to znovu podle vašich rad a obratem to schválili. :P Asi to opravdu byl nějaký úlet doufám.
Ale splašili mne opravdu dobře.
Dík za podporu
Zdena
+Baldion, +PandaWild Hodnocení: +2
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod YommY » 5. květen 2017 10:06

Tak já to taky zkusím jestli funguje, že po stížnosti se prodeje zlepší:
Pokud okamžitě nebudou prodeje jako před dubnem tak (to ještě nevím co :D ).
+Baldion Hodnocení: +1
YommY

Reputace: +1

Příspěvekod Ravennka » 15. květen 2017 16:47

Nahraju novou dávku a jediné co se chytne, je tohle - https://eu.fotolia.com/id/152173483 ? To jako orly? :lol: Jako ne že by mi vadilo sekat takové kraviny a brát za to prachy... to by mi nevadilo, ale spíš mi to přijde úplně absurdně absurdní 8-)

Chce mi tím univerzum naznačit, že se mám vybodnout na cokoliv, co mi zabere víc jak 5 minut? :?
+ivusakzkrabice, +soim Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 15. květen 2017 16:57

Také mi už připadlo, že zákazníkům se vyplatí koupit i kdejakou blbost, když jim to ušetří chvíli práce (i když divím se, vyhledání muselo také zabrat čas) - např. když mi koupí karty jednotlivě místo aby si koupili levně celou sadu, asi aby to nemuseli vytahovat ze sady.

... nebo si u Tebe řekl "To je ale roztomilý obdélníček!!!" :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. květen 2017 17:01

já už se do té grafiky budu muset taky pustit ;-) :-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Baldion » 15. květen 2017 17:39

Včera jsem se hrál s vektorama a pár se mi jich opravdu povedlo (teda na moje poměry) a na závěr jsem udělal jednu mimořádně hnusnou krajinku, kterou jsem tam ani nechtěl nahrávat (zabrala mi asi 5 minut). Hádejte, co se dnes jako jediné prodalo? :D
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod PandaWild » 15. květen 2017 17:40

ivusakzkrabice píše:já už se do té grafiky budu muset taky pustit ;-) :-)
Stačí použít TriaGen a už děláš grafiku! :D
Přílohy
iva.jpg
iva.jpg (47.69 KiB) Zobrazeno 2941 krát
+Baldion, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
PandaWild

Příspěvekod PandaWild » 15. květen 2017 17:41

Baldion píše:Včera jsem se hrál s vektorama a pár se mi jich opravdu povedlo (teda na moje poměry) a na závěr jsem udělal jednu mimořádně hnusnou krajinku, kterou jsem tam ani nechtěl nahrávat (zabrala mi asi 5 minut). Hádejte, co se dnes jako jediné prodalo? :D
Růžový slon? :)
+Baldion Hodnocení: +1
PandaWild

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse