Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod castyhost » 18. květen 2017 07:58

tak to jo :-D
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. květen 2017 11:54

je mi to jasný, dneska se všichni nakupující na šutru zřejmě válí někde u vody.. už aby pořádně zapršelo....
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ravennka » 18. květen 2017 12:00

Prý v sobotu... já bych potřebovala dosít trávu, ale jak neprší nějak víc, tak to všechno vyzobou ptáci, zmetci.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 18. květen 2017 13:15

Kdepak, mám zkušenost, že při deštivém počasí zákazníci také nenakupují. To sedí u počítačů, nadávají na déšť a pak to sdílejí na fejsbuku. :)
+Baldion, +PandaWild Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Host » 18. květen 2017 13:29

ivusakzkrabice píše:Ono hodně záleží na tématu a zajímavosti fotek / ilustrací / videí
pokud se někomu daří, tak jen líp, i nám ostatním může dát pocit, že ten pokles bude snad jen dočasný

Pokles je bohuzel trvaly a pravdepodobne bude jeste akcelerovat... K vseobecne zname nasycenosti fotobank, se přidává i zpomaleni ekonomickeho rustu sutru. Mozna toho vyuziji nektere jine fotobanky, ktere jen tezko nahradi pokles na sutru. Je zajimave sledovat na ruznych diskuzich obtizne zacatky mnoha novych kontributoru. Nekteri maji velmi kvalitni tvorbu a presto pocitaji stazeni v desitkach za mesic. Jeste pred cca tremi, ctyrmi lety, by tito meli desitky az stovky za den...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. květen 2017 15:15

Těžko posuzuji, jsem tu od dubna 2016 a spíš na své galerii vidím, že je tuctová, takže posuzuji věci krapet jinak, prostě jsem ráda, když se do mých fotek kupující trefí, protože takových jaké tam mám já jsou tam další kupy :-) vím o tématech, které by víc frčely a byla bych je schopná nafotit, ale zatím jsem ve fázi příprav. asi by mě bavilo prodávat i vektory, nápady mám, ale držet foťák je pro mě víc a neuvazuje mě to tolik ke stolu a židli :-)

Čeho jsem si bohužel všimla je přesun českých vydavatelství od Profimédií (mám tam asi 10 tisíc fotek) k šutru. Vidím to nejen, když listuju v časopisech, ale i při rozkliknutí reprortu. Ještě před rokem jsem měla krásné korunky z fotek z cestování po ČR na Profimédiích a letos vidím na svém portfoliu, že se mi to prodává zpátky do Čech jen přes šutr.
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. květen 2017 15:16

Ravennka píše:Prý v sobotu... já bych potřebovala dosít trávu, ale jak neprší nějak víc, tak to všechno vyzobou ptáci, zmetci.

jestli chceš trávu, tak přijď, sekačku vem sebou, místo dvorku máme divokou louku :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Bananaboy » 18. květen 2017 15:24

Ravennka píše:Prý v sobotu... já bych potřebovala dosít trávu, ale jak neprší nějak víc, tak to všechno vyzobou ptáci, zmetci.

No jo... v Českej republike sa to už môže napísať takto verejne? U nás by si za to ešte stále dostala 10 rokov nepodmienečne. :D
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 18. květen 2017 15:51

Hele, teta mojí tchýně měla rostlinu velkou 2,5m za domem, rostlo jí to tam roky, aniž by tušila co to je. Taková pěkná zelená rostlinka :mrgreen:
Až když jí pravnoučata řekla, o co se jedná, tak z toho začla dělat mastičky pro celou rodinu :lol:

Jinak nepotřebuju trávu, ale nelíbí se mi ty vypálené kusy, co na zahradě máme :? A po vertikulaci tu máme i kusy jenom hlíny. Ale jakmile se začne sít, tak to začnou žrát holubi, které tu běžně vůbec nemáme... zmetci.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Marsan » 18. květen 2017 17:02

nestraš s deštěm v sobotu :lol: :lol: potřebuji pokácet dub a smrk, k tomu ještě z toho dělat fotky :lol: :lol:
Naposledy upravil Marsan dne 18. květen 2017 17:03, celkově upraveno 1
Marsan

Reputace: +216

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse