"Dobrá zpráva" z iStocku

Re: "Dobrá zpráva" z iStocku

Příspěvekod sedmicka7a » 19. květen 2017 23:23

taky to vidím na zrušení Istocku, už třetí měsíc za sebou nula, nikdy předtím jsem jí tam neměla a to tam jsem přes 2,5 roku :cry: :cry: napsala jsem jim kvůli tomu takovej "dotaz" tak schválně co odpoví :lol: :lol:
Hodnocení: 0
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Ravennka » 19. květen 2017 23:35

A portfolio se Ti normálně zobrazuje? Protože to prostě není možný :?

Jinak teda já mám cca o 10% lepší měsíc než jindy... ale +/- to mám každý měsíc stejné. Ale tak, fajn, že člověk s tím může počítat :)
+sedmicka7a Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Miky » 20. květen 2017 06:59

sedmicka7a píše:taky to vidím na zrušení Istocku, už třetí měsíc za sebou nula, nikdy předtím jsem jí tam neměla a to tam jsem přes 2,5 roku :cry: :cry: napsala jsem jim kvůli tomu takovej "dotaz" tak schválně co odpoví :lol: :lol:

Tak to hodne stesti. Komunikace s kontributory je pro ne na uplne poslednim miste uz radu let. Kdyz jsem u nich rusil portfolio trvalo jim dyl jak mesic nez se uracili mi vubec odpovedet na emaily(pres telefon se bavi jen se zakazniky) a zacit neco delat. Nektere me fotky prodavaji doted, i kdyz uz u nich ucet nemam a mely byt vsechny smazany.

P.S. Kdo se tvorbou pro fotobanky nedokaze uzivit bez iStocku - nedokaze to ani s iStockem. ;)
+sedmicka7a Hodnocení: +1
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod AirP12 » 20. květen 2017 11:47

Ahoj! Promiňte za asi blbou otázku, ale jak se přihlašujete na iStock contributor stránku? Mně contributor stránka upně zmizela a nevím kde to najím :/ Asi 3 měsíce jsem tam nebyl, a zajímalo by mě, jestli se náááááááhodou něco neprodalo :D
AirP12

IP: 94.142.238.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 20. květen 2017 12:02

Já se tím zabývám asi stejně, jak Ty, ale co jsem pochopila zde na fóru, tak všechny contributorské záležitosti jsou přes https://esp.gettyimages.com/. Tam jsem sice párkrát nahlédla, ale je to nějaké takové celkem divné. Protože i upload je celkem divný a navíc mi ještě na istocku vyhazovali lepší obrázky a schvalovali jen takové nic moc (podle čehož "naskakují" i výdělky), tak se tím nějak moc nezabývám a nic nového jsem tam nenahrála.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod AirP12 » 20. květen 2017 12:05

To je mi právě divné, protože se tam nemprihlásit, na to getty.pritom na istock se se stejnými udaji prihlasim. pritom na istock mám aktivní obrázky :/
AirP12

IP: 94.142.238.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 20. květen 2017 12:50

S přihlášením jsem nikdy problém neměla. Posílali snad někdy koncem roku nebo na začátku roku nějaký mail, přes který se ten účet aktivoval. Už si podrobnosti nevybavuji. Někde to tu lidi probírali, že se také nemohou přihlásit, zkus se podívat.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 20. květen 2017 12:52

E-mail mi dlouho nešel, tak jsem se zkusila přihlásit přes e-mail a heslo a voilá 8-) ... (e-mail přišel o týden později).
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 20. květen 2017 13:08

sedmicka7a píše:taky to vidím na zrušení Istocku, už třetí měsíc za sebou nula, nikdy předtím jsem jí tam neměla a to tam jsem přes 2,5 roku :cry: :cry: napsala jsem jim kvůli tomu takovej "dotaz" tak schválně co odpoví :lol: :lol:

Tohle je divné, jsi si opravdu jistá, že koukáš na správnou stránku? Ve starém rozhraní je teď hláška:
You have no downloads in the last 90 days.
Všechny statistiky stažení jsou v ESP. Tam vidíš taky nulu?
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod sedmicka7a » 20. květen 2017 17:13

Anika píše:

Tohle je divné, jsi si opravdu jistá, že koukáš na správnou stránku? Ve starém rozhraní je teď hláška:
You have no downloads in the last 90 days.
Všechny statistiky stažení jsou v ESP. Tam vidíš taky nulu?

jo na starým rozhraní i v novým je 0. Což na jednu stranu nechápu, protože ve všechny ty tři měsíce byl vždy 1 prodej za těch 0.01 jak to zaokrouhlí na 0.00.

Ravennka píše:A portfolio se Ti normálně zobrazuje? Protože to prostě není možný :?

Jak tam najdu svoje portfolio? Dřív bylo tlačítko, teĎ ho nevidim
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

PředchozíDalší

Zpět na iStock