Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod castyhost » 20. červen 2017 13:22

tak USD dnes trochu zdrazuje
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. červen 2017 14:58

dnes mi krásně naskákaly recent rejections.. prej File Transfer Error -- Please check your file and resubmit. Ještěže mě Panda naučil používat IPTC, jinak by lítaly blesky :lol: :D
a teda k tématu - "kurnik, neflákejte se v tom šutru a prodávajte!"
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. červen 2017 07:46

tak dnes opět hromada fotek vyházená kvůli podobnosti, přitom je nedávám ve stejné dávce a dokonce šlo včera i o nové jednotlivé fotky, které jsem dávala poprvé.. asi jsou na mě nějací příštější, nějak mě to přestává bavit.. :cry: :|
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 27. červen 2017 17:42

ivusakzkrabice píše:tak dnes opět hromada fotek vyházená kvůli podobnosti, přitom je nedávám ve stejné dávce a dokonce šlo včera i o nové jednotlivé fotky, které jsem dávala poprvé.. asi jsou na mě nějací příštější, nějak mě to přestává bavit.. :cry: :|

Ahoj,
tak to asi určitě nejsi sama jsou poslední měsíc neskutečně otravní, ale připadá mi, že to snad nebude pravidlo, možná nám přidělili nasírače .To co mi vyhodil ted nemám za dva roky. Nahrávám to znovu , ale až cca po 6 hod, jinak to vyhodí znovu, to je samé - není to anglicky - takových už máte dost-příliš podobné-větší než 15 mg -u 14,6-nepovolené autotrasování, klidně vyhodí i všechno.Ale potom přes týden je to v pohodě bez problémů a schválí i ty vyhozené, tak si myslím, že to bude nějaký prudič.
V neděli odpoledne už nenahrávám to tam je tutově jestli to není čech. Navíc prodeje jsou v háji. Vypadá to na úpadek.
Zdena :mrgreen:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. červen 2017 19:40

U fotek jsou asi přísnější.. prostě neprojde to ani později, ani za 6 hodin, ani za týden ani za 14 dní..
Jinak prodeje taktéž čím dál horší a vše jen za 0,25, ačkoliv dnešek byl lepší.. blížím se 500ti dolarové hranici, tak mi ji asi nechtějí dopřát
ivusakzkrabice

Příspěvekod Marsan » 27. červen 2017 20:31

sakra safra ááá... zatím můj nejhorší měsíc na Ss... :evil: :twisted:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod shalom3 » 27. červen 2017 23:04

Nemůžu se zbavit dojmu, že by se mohli zachránit tím, kdyby omezili měsíční počet uploadů na nějakých rozumných cca 2000. To by muselo vést k tomu, že orientální velkovýrobci by tam nemohli cpát desetitisíce s...ček na jedno brdo a buď by museli moc pečlivě vybírat nebo by prostě vypadli ze hry. Menší a kvalitní portfolia by naopak nabyla na konkurenceschopnosti. Zákazníci by nebyli otrávení, že se musí hrabat v megatunách balastu a prodeje by pak mohly jít nahoru. Chlubí se jak debilové tím, že jim v databázi zas přibyl nějaký ten milion "obrázků", ale tím se zahrabávají stále hlouběji.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 28. červen 2017 04:11

Co za putovního debila teď sedí na SS? Mám ilustraci zmrzliny a nejmíň relevantní slovo je tam summer... a prej že nerelevantní kw... mi tam teď z různých irelevantních důvodů vyhodil 4 věci z 5, to mě fakt nasr... to už se mi nestalo fest dlouho, tak jsem si potřebovala někde ulevit. Děkuji pěkně :mrgreen: hned je mi líp...
+Baldion Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 28. červen 2017 07:26

Jó, taky jsem měla v několika případech pocit, že tam sedí někdo, kdo umí anglicky ještě daleko hůře než já :lol: . Včera ale neměl asi službu nebo mě kontroloval někdo jiný. To individuum určitě neumí vůbec anglicky, protože jinak by to znamenalo, že keywordovací nástroje neumí anglicky. Vypadá to, že bude nejspíš marťan.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 28. červen 2017 08:35

Ravennka píše:Co za putovního debila teď sedí na SS? Mám ilustraci zmrzliny a nejmíň relevantní slovo je tam summer... a prej že nerelevantní kw... mi tam teď z různých irelevantních důvodů vyhodil 4 věci z 5, to mě fakt nasr... to už se mi nestalo fest dlouho, tak jsem si potřebovala někde ulevit. Děkuji pěkně :mrgreen: hned je mi líp...

Asi mě nebudeš mít ráda, ale zřejmě se můj schvalovač/ka přesunul k tobě a já dostala lepšího (hurá a héééč), včera z 30ti fotek zahozena pouze jedna, zbytek bez keců a to sem tam nacpala i 4 věci, které se mi fakt opakují :D :lol:
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse