Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod PandaWild » 28. červen 2017 15:38

Ravennka píše:Co za putovního debila teď sedí na SS? Mám ilustraci zmrzliny a nejmíň relevantní slovo je tam summer... a prej že nerelevantní kw... mi tam teď z různých irelevantních důvodů vyhodil 4 věci z 5, to mě fakt nasr... to už se mi nestalo fest dlouho, tak jsem si potřebovala někde ulevit. Děkuji pěkně :mrgreen: hned je mi líp...
Mně to přijde normální, na kom jiném si má ulevit když ho nasr... manželka?
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ivusakzkrabice » 28. červen 2017 17:57

Pokud to mám soudit podle Pandy, tak tomu, co mi právě odsouhlasoval fotky asi nedali odměny ani osobko a snad možná ani výplatu :?
Podle keců ohledně anglických keywordů, které mi nepřipomínkoval ani systém, bude jeho bydliště zřejmě někde v Indii, při té příležitosti zakopnul moje portfolio pod stůl, aby ho nenašel žádný kupující.. čím déle jsem na šutru, tím víc mi takové představy připadají reálnější a reálnější :x
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 28. červen 2017 18:29

Mně někdy připadá, že cizinci umí anglicky líp než američani. Obvykle se dorozumím líp s Taiwancem než Američanem. :-)

Představoval bych si ho tak, že je to šíleně tlustý mladý Američan s vyvaleným břichem, který se zrovna (a neustále) cpe hamburgerem ze kterého odpadávají kusy za košili, a u toho umaštěnými prsty ťuká do mobilu "Jsem krásná štíhlá blondýnka". A mezitím si z jeho notebooku udělala jeho kočka vyhřívané sedátko a přešlapuje po klávesách. :D
+Baldion, +ivusakzkrabice, +shalom3 Hodnocení: +3
PandaWild

Příspěvekod zdenat5 » 28. červen 2017 18:33

PandaWild píše:Mně někdy připadá, že cizinci umí anglicky líp než američani. Obvykle se dorozumím líp s Taiwancem než Američanem. :-)

Představoval bych si ho tak, že je to šíleně tlustý mladý Američan s vyvaleným břichem, který se zrovna (a neustále) cpe hamburgerem ze kterého odpadávají kusy za košili, a u toho umaštěnými prsty ťuká do mobilu "Jsem krásná štíhlá blondýnka". A mezitím si z jeho notebooku udělala jeho kočka vyhřívané sedátko a přešlapuje po klávesách. :D

BRRRRR :evil:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 28. červen 2017 18:35

Já to vidím takhle - tlustý američan povolí knoflíček u kalhot a dopadem břicha na hranu desky stolu se židle i s amíkem automaticky posune dál od klávesnici. Na klávesnici má dvě tlačítka APPROVE a REJECT a to druhé jmenované je blíž, na to první po povoleném knoflíčku už prostě nedostane. Občas to zachraňuje jeho kočka, která se občas projde po prve jmenovaném tlačítku a tím nadále dává falešné naděje nám contributorům.
+Baldion, +Lenka, +admin Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 28. červen 2017 18:38

Těžko se hledají klávesy, když většinu místa na stole zakrývá vyvalené břicho.
PandaWild

Příspěvekod Host » 28. červen 2017 20:07

ivusakzkrabice píše:Já to vidím takhle - tlustý američan povolí knoflíček u kalhot a dopadem břicha na hranu desky stolu se židle i s amíkem automaticky posune dál od klávesnici. Na klávesnici má dvě tlačítka APPROVE a REJECT a to druhé jmenované je blíž, na to první po povoleném knoflíčku už prostě nedostane. Občas to zachraňuje jeho kočka, která se občas projde po prve jmenovaném tlačítku a tím nadále dává falešné naděje nám contributorům.

:lol: :lol: tak tohle je pěkná iluze... Američan, zaměstnaný tímto způsobem by rychle zhubnul a časem možná i umřel hlady, nebo by spíš neměl odkud tohle provozovat, protože nájem, hypotéka, etc. Spíš doporučuji představu štíhlého inda, který právě získal práci svých snů, cítí se velmi důležitě, sní o kariéře, nebo zaplaceném věnu své dceři... Možná má před očima i ty vyžrané bohaté contributory z Čech a přilehlé Evropy... :mrgreen:
Jednali jste někdy s indickým úředníkem? To je přesně tenhle případ... :lol:
+admin, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 28. červen 2017 20:50

Taky nelze vyloučit, že to odklikává robot, který má předprogramované procento vyhazovů a bere to úplně Random. Nechali už možná práci strojům, v tomto překrásném a pokroku plném tisíciletí. ;)
+PandaWild, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod uzivatel » 30. červen 2017 20:08

Ak sa už dnes nestane zázrak, tak môžem sláviť jún ako môj najhorší mesiac na šatrstoku. Horší bol už len ten prvý, keď som s fotobankami začínal dva roky dozadu, ale ten nebol celý, takže to sa neráta :D
uzivatel

Reputace: +2

Příspěvekod Fug4s » 26. červenec 2017 07:09

Teda na čem v tom iStocku jedou. Nejdřív mi vyhodí ilustraci kvůli slovu LOGO a ted zase kvůli malé ikonce telefonu. Přitom mi obojí už několikrát schválili. Fakt dementi.
Fug4s

Reputace: +40

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse