shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Marsan » 4. červenec 2017 14:12

Host píše:.....
A proc jim to tam nahravate? Jste masochista? S Pradedem a Snezkou vydelate nejspis prave tolik, jako bez Pradedu a Snezky. Cely Microstock jde do velkeho poklesu, mozna konce, nebo radikalni zmeny, tak proc do nej dal investovat cas a penize?

hele, proč jsem lezeš..? jsi masochista..? proč tady investuješ čas a peníze..? proč házíš hrách na stěnu..? člověče investuj svůj čas jinde tady je to pasé, možná konec, možná pokles..??? , že Ty si tady kompenzuješ vlastní pokles? prodeje, nebo nedej bože něčeho jiného..? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hodnocení: 0
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Baldion » 4. červenec 2017 14:14

Já jsem za červen prodal 3x Pálavu, 2x Chalupskou slať na Šumavě a 1x Prachovské skály. Je jasné, že na uživení to není, ale proč to tam nenahrát, když už to mám? :). A navíc ten pocit, když to pak najdu na webu :lol:
+Marsan Hodnocení: +1
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Host » 4. červenec 2017 18:45

Marsan píše:
Host píše:.....
A proc jim to tam nahravate? Jste masochista? S Pradedem a Snezkou vydelate nejspis prave tolik, jako bez Pradedu a Snezky. Cely Microstock jde do velkeho poklesu, mozna konce, nebo radikalni zmeny, tak proc do nej dal investovat cas a penize?

hele, proč jsem lezeš..? jsi masochista..? proč tady investuješ čas a peníze..? proč házíš hrách na stěnu..? člověče investuj svůj čas jinde tady je to pasé, možná konec, možná pokles..??? , že Ty si tady kompenzuješ vlastní pokles? prodeje, nebo nedej bože něčeho jiného..? :lol: :lol: :lol: :lol:

No, jo, no, samozřejmě mám pokles všude kam se podívám.... :lol: :lol: :lol: Nejsem z těch co by si něco nalhávali :) .
A tobě hochu microstock roste???? O tom ostatním ani nemluvím... :lol: :lol: :lol:
Lezu sem právě proto, abych to zde ještě před koncem trochu oživil a občas i zabil volnou chvilku.
Snad to není důvod k nějaké vzájemné animozitě.... ;)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Marsan » 4. červenec 2017 19:24

Host píše:
Marsan píše:.......................

No, jo, no, samozřejmě mám pokles všude kam se podívám.... :lol: :lol: :lol: Nejsem z těch co by si něco nalhávali :) .
A tobě hochu microstock roste???? O tom ostatním ani nemluvím... :lol: :lol: :lol:
Lezu sem právě proto, abych to zde ještě před koncem trochu oživil a občas i zabil volnou chvilku.
Snad to není důvod k nějaké vzájemné animozitě.... ;)

Animozita určitě ne... ;) to ne. jen jsem psal jako Ty v obráceném gardu ;)
neroste, stagnuje... co už... uvidíme co bude dál, ale jak pravý český velikán:" nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko..." ? - snad :lol:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod honza286 » 4. červenec 2017 19:31

Host píše:A proc jim to tam nahravate? Jste masochista? S Pradedem a Snezkou vydelate nejspis prave tolik, jako bez Pradedu a Snezky. Cely Microstock jde do velkeho poklesu, mozna konce, nebo radikalni zmeny, tak proc do nej dal investovat cas a penize?

Zajímavé, že mi prodeje na SS s množstvím přidávaných fotografií zústavají +- stejné, ba dokonce některý měsíc i rostou. Asi to bude tím, že tam dávám právě takové "neprodejné" specifické věci, které ruské, čínské a jiné fabriky prostě nevyprodukují. Samozřejmě nemám 1000 prodejů např. Sněžky za měsíc, ale nemám taky stres z rapidního poklesu prodejů. Ale klidně dělejte nadále vektory, které zvládnou i ty "fabriky", foťte tuctové věci (jídlo apod.), které zvládnou taky - jen si pak nestěžujte na pokles prodejů.
+Marsan, +PandaWild Hodnocení: +2
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Miky » 5. červenec 2017 10:37

Nj nekomu to staci. Sice nikdy nebyl nahore, ale zato mohl dlouho sledoval vrchol.
Proc ne. Budiz mu odmenou, ze nikdy nezazil tvrdej pad.
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod Chalabala » 5. červenec 2017 11:23

Miky píše:Nj nekomu to staci. Sice nikdy nebyl nahore, ale zato mohl dlouho sledoval vrchol.
Proc ne. Budiz mu odmenou, ze nikdy nezazil tvrdej pad.

Jen se zdvořile zeptám, co je v našem oboru vrchol, jak poznáme, že na něm jsme?
Chalabala

Reputace: +85

Příspěvekod Bananaboy » 5. červenec 2017 11:57

Vrchol na fotobankách poznáš ľahko. To sa takto jedného dňa privezieš na Havaji svojím najnovším modelom Ferrari až na pláž, zapáliš si 100 dolárovkou Cohibu, usrkneš si z Tequily Ley 925, objímeš aktuálnu Miss World, ktorá je na tom výlete s tebou a po dlhom, zasnenom pohľade na západ slnka prehodíš cez zuby: "Som na vrchole!" :lol: :lol:
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Chalabala » 5. červenec 2017 12:07

Bananaboy píše:Vrchol na fotobankách poznáš ľahko. To sa takto jedného dňa privezieš na Havaji svojím najnovším modelom Ferrari až na pláž, zapáliš si 100 dolárovkou Cohibu, usrkneš si z Tequily Ley 925, objímeš aktuálnu Miss World, ktorá je na tom výlete s tebou a po dlhom, zasnenom pohľade na západ slnka prehodíš cez zuby: "Som na vrchole!" :lol: :lol:

Tak to si vrchol asi předstvujeme každý jinak, protože nic kromě probuzení na Havaji (a to si už dovolit můžu) mě z toho neláká :-)
+PandaWild Hodnocení: +1
Chalabala

Reputace: +85

Příspěvekod shalom3 » 5. červenec 2017 12:50

Vrchol může člověk poznat až tehdy, když se z něj řítí dolů, ne? :lol: Tak to já na ten vrchol zas tak rychle nemusím.
+Miky Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock