shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Host » 6. červenec 2017 21:21

castyhost píše:tvoje (omezena) fantazie je tvuj hendikep, Hoste ;-)

To není fantazie, to je jednoduchá realita. Mám rád jednoduché věci a vystačím si s nimi...

Jinak je samozřejmě možné cokoliv, od rýžování zlata, polo i celodrahokamů, bitcoinů, hraní na Forexu, pečení koláčů, přes kriminální činnost, až třeba po prodej vlastního (nebo partnerky) těla vcelku, nebo po částech na orgány, atd., atd.... 8-)

Klidně můžeš zaperlit častý hoste a dát sem třeba recept na dobrý perník... :mrgreen:
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 7. červenec 2017 05:35

Kdyby někdo zoufale potřeboval plato kachních vajec, tak do zprávy. :-P
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bananaboy » 7. červenec 2017 06:58

Lenka píše:Kdyby někdo zoufale potřeboval plato kachních vajec, tak do zprávy. :-P

Jo, to by sa zišlo. Chcel by som si doma urobiť slávnu "Bierhanzlovu mast". Už ma nebaví stále nosiť čapicu typu "čupřina". :lol:

Bierhanzlova mast, na lysinu past! :lol:
+Baldion, +Lenka Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod shalom3 » 7. červenec 2017 09:26

Ach jo, to je škoda, že to je trochu z ruky. Já bych odebírala ráda i slepičí čerstvá vejce, ale tady si je každý sežere a nikdo nic neprodá :( . Jak jste uchránili ptáky před evropským ptačím morem???
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Danler » 7. červenec 2017 17:26

:oops: :oops: :oops: už zase má službu nejaký šikmooký angličan :D :D :D
(Keywords -- Irrelevant keywords were used or your keywords were not in English.)
Danler

Reputace: +16

Příspěvekod Lenka » 7. červenec 2017 19:00

shalom3 píše:Ach jo, to je škoda, že to je trochu z ruky. Já bych odebírala ráda i slepičí čerstvá vejce, ale tady si je každý sežere a nikdo nic neprodá :( . Jak jste uchránili ptáky před evropským ptačím morem???

Nijak, trasa vybíjení drůbeže se našemu kaňonu vyhnula. Slepice jsme si letos sice pořídili taky, ale dají s bídou jedno vejce denně všechny tři dohromady. Kachny teda asi letos taky už končej, ale máme zásoby - denně dělám omelety z 20ti vajec, aby to trochu ubylo, a dala se používat lednice i na jiný věci. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod admin » 8. červenec 2017 18:26

Host píše:Budoucnost nevypadá úplně růžově, ale docela si dovedu představit jako dlouhodobě udržitelný způsob přežití (bez píchaček) pro fulltime fotobankéře, model: vlastní bydlení, zahrádka, zelenina, slepice, králíci, včely, microstock (nebo jeho nástupce) - svoboda... Samozřejmě to znamená žít v oblasti s nižšími životními náklady (někteří zde to tak už mají). Pro dobrodružnější povahy jde k uvedenému přidat ještě rybaření a lov. To všechno je možné i u nás.... USA a Kanada donedávna měly (možná ještě mají) motivační program pro osídlení některých odlehlých teritorií, pozemek za hubičku, velké úlevy na daních a trvalý pobyt pro cizince... Takže možnosti tu jsou... ;)

Hehe, to je pěkná představa... pokud jsi singl, manželku bych asi do něčeho podobného neukecal a naše tři děti už vůbec ne :)
+Baldion Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Host » 8. červenec 2017 21:36

Zatím singl nejsem, ale co není, to ještě může být... :? :mrgreen:
No, uvidíme... ;)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 8. červenec 2017 21:51

Ja len nechápem, že keď budem žiť v divočine, pestovať si vlastné plodiny, chovať a loviť zvieratá a celkovo budem s potravou sebestačný, tak načo mi bude microstock?

Inak popri starostlivosti o plodiny, zvieratá a lovení by len málokto dokázal ešte tvoriť pre microstock. Možno tak mladšie ročníky. Pre nás skôr narodených to už nie je. Odkedy začala záhradkárska sezóna, tak som na microstock takmer ani nesiahol. K počítaču sadám väčšinou až večer, unavený ako pes a na kreslenie pre fotobanky nemám ani pomyslenie. A to mám len pomerne dosť malú záhradu, ktorá by ma v žiadnom prípade neuživila a tri sliepky. :D
+admin Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod admin » 8. červenec 2017 21:55

Bananaboy píše:Ja len nechápem, že keď budem žiť v divočine, pestovať si vlastné plodiny, chovať a loviť zvieratá a celkovo budem s potravou sebestačný, tak načo mi bude microstock?

Inak popri starostlivosti o plodiny, zvieratá a lovení by len málokto dokázal ešte tvoriť pre microstock. Možno tak mladšie ročníky. Pre nás skôr narodených to už nie je. Odkedy začala záhradkárska sezóna, tak som na microstock takmer ani nesiahol. K počítaču sadám väčšinou až večer, unavený ako pes a na kreslenie pre fotobanky nemám ani pomyslenie. A to mám len pomerne dosť malú záhradu, ktorá by ma v žiadnom prípade neuživila a tri sliepky. :D

Těch slípek bych se držel, za chvíli člověk vydělá víc prodejem vajec než obrázků :) ale ještě to bude pár let trvat. A samozřejmě záleží na kvalitě a velikosti portfolia/slípek :)
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock