shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Host » 8. červenec 2017 22:05

Bananaboy píše:Ja len nechápem, že keď budem žiť v divočine, pestovať si vlastné plodiny, chovať a loviť zvieratá a celkovo budem s potravou sebestačný, tak načo mi bude microstock?

Inak popri starostlivosti o plodiny, zvieratá a lovení by len málokto dokázal ešte tvoriť pre microstock. Možno tak mladšie ročníky. Pre nás skôr narodených to už nie je. Odkedy začala záhradkárska sezóna, tak som na microstock takmer ani nesiahol. K počítaču sadám väčšinou až večer, unavený ako pes a na kreslenie pre fotobanky nemám ani pomyslenie. A to mám len pomerne dosť malú záhradu, ktorá by ma v žiadnom prípade neuživila a tri sliepky. :D

Tak nevím, připadám si jako stařec a všechno výše uvedené, tak nějak stíhám. Úplná divočina kolem mne není, jen taková poloviční :) . Pravda, králíky a slepice jsme před časem bez náhrady sežrali, ale možná zase budou. Raději na dvoře uklouznu po slepičím hovně, než po leštěném mramoru :lol: My vidláci (vidiečani) to tak máme... :D
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 8. červenec 2017 22:22

Ja netvrdím, že by sa tá práca nedala urobiť rýchlejšie a jednoduchšie. Napríklad také pletie buriny (plevele). To je snáď na čas najnáročnejšia činnosť v záhrade. Dalo by sa to vyriešiť postrekom herbicídu za pár minút. Ale ja to budem radšej plieť aj týždeň ručne a oddychovať každú chvíľu, pretože kríže mám v háji už od základnej vojenskej služby, ako si zeleninu postrekovať chemickým svinstvom.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod shalom3 » 8. červenec 2017 23:41

Konec konců, nemusel by každý všechno, něco by si pěstitelé mohli vyměňovat. Nedávno jsem poslouchala přednášku německého ekonoma, kde k podobnému závěru také došel. ;)
Určitě existuje i řada pěstitelských fintiček, které člověk moc nezná. Všimla jsem si, že zdejší hajný má za hájovnou pole osázené 5l pet láhvemi, ale zatím nevím, co tam pod nimi pěstuje. Došlo mi však, že to je docela dobrý miniskleník, který může omezit i růst plevele, žravost slimáků a rychlé odpaření vody.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod knutt » 9. červenec 2017 10:21

Zamítnutí fotky s odůvodněním:Unnecessary Release -- An unnecessary release is attached. Co vlastně chtějí?
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Příspěvekod shalom3 » 9. červenec 2017 10:34

Celkem hustý - jde o to, jestli oni sami vědí, co chtějí ;) .
shalom3

Příspěvekod castyhost » 9. červenec 2017 10:43

pridal jsi release, ktere se nevztahuje k souboru
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod knutt » 9. červenec 2017 11:49

Přidal jsem stejné jako na 3 další podobné fotky-stejná osoba :D
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Příspěvekod shalom3 » 9. červenec 2017 15:43

Dám fleka, nahrála jsem video moře a bylo vyhozeno kvůli titulku (nebyl prý správně anglicky). Titulek jsem opravila a vyhodili znovu kvůli Post Production Technique -- Clip has quality issues related to post production, animation, or chrom.
Tak se těším, že to časem nahraji znovu, abych se dozvěděla další důvod :lol: . Mám takové cukání, že bychom si tady mohli kolektivně rozpracovat speciální vlákno vyhazovacích důvodů.
shalom3

Příspěvekod Host » 9. červenec 2017 20:31

shalom3 píše:Konec konců, nemusel by každý všechno, něco by si pěstitelé mohli vyměňovat. Nedávno jsem poslouchala přednášku německého ekonoma, kde k podobnému závěru také došel. ;)

Mám velkou úrodu hrachu a hledám někoho komu se urodily klobásy (k tomu hrachu).
Nejsem hajzlík, takže neměním kus za kus, ale jen na váhu, kilo hrachu za kilo klobás... :mrgreen:
+Lenka Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Ravennka » 9. červenec 2017 22:09

K hrachu zásadně volí oka... měň s Lenkou :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock