Fotolia

Re: Fotolia

Příspěvekod Bananaboy » 12. červen 2017 13:53

Dinosauri boli v kurze pred dvomi rokmi. Teraz sú v móde múmie. Myslím, že je vhodný čas aby som tam poslal svoj autoportrét.
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod PandaWild » 12. červen 2017 13:57

Musí být od mumie podepsaný MR? ... a jak se vlastně při hledání v angličtině odliší Máma od Mumie?
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 12. červen 2017 15:14

Ravennka píše:Setkal se někdo s tím, že mu odmítli obrázek s důvodem " Similar file already submitted" i když to je první nahrání? :D

Nejedná se ani o to, že už by to tam měli mockrát, je to úplně unikátní věc... a protože by to bylo právě unikátní na celé fb, tak bych to tam ráda protlačila, i když si nemyslím, že by to mělo nějakou závratnou šanci na prodeje, ale už takhle pár unikátů mám a když náhodou to někdo chce, tak prostě musí koupit u mne :mrgreen: (a ano, čas od času se prodávají a je to větší sázka na jistotu, než další abstraktní pozadí 8-))

Nicméně - otázka zní - znovu jim to tam poslat, a nebo radši neprovokovat (není tam co by se dalo pozměnit) a rovnou napsat na podporu?

Obávám se, že psát na podporu je v případě této fb marnost. Zkusila jsem to párkrát a asi po třech dnech odpověděli, že tým pečlivě zvážil...bla, bla a že se to nehodí. Pokud bys získala pozitivnější zkušenost, zveřejni. Já se chystám tam nacpat nějaké z před rokem vyhozených videí, možná časový odstup pomůže. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Baldion » 12. červen 2017 15:54

PandaWild píše:Minimálně já tam mám 11 fotek dinosaurů. :? Asi mají už všechno.

Ještě tam chybí některá současná témata:
Manažer krmí dinosaura
Manažer jede na dinosaurovi na jednání
Manažer jí kýtu z dinosaura
:D
+PandaWild Hodnocení: +1
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Host » 12. červen 2017 16:00

PandaWild píše:Minimálně já tam mám 11 fotek dinosaurů. :? Asi mají už všechno.

Fotka dinosaura, tedy jeho modelu, byla před několika lety na Šutru důvodem pro trvalý ban, nebo v lepším případě výmaz a varování k tomu. Na dinosaury má autorská práva několik společností, od ZOO v San Diegu po síť Dinoparků u nás. Tak bacha až se někdo špatně vyspí. Blbě se vysvětluje, že jsem TO potkal v lese, nebo TO má brácha na zahrádce... Možná by prošla jako zdroj dovolená u Loch Ness, případně na nějaké table mountain ve Venezuele.... :mrgreen:
+Baldion Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 12. červen 2017 20:24

PandaWild píše:Musí být od mumie podepsaný MR? ... a jak se vlastně při hledání v angličtině odliší Máma od Mumie?

Tým MR myslíš "Mummy Release"? Samozrejme musí byť podpísaný. V hieroglyfoch. Inak nie je platný. Ten rozdiel mamy od múmie my ako rodení neangličtinári asi nikdy presne nepochopíme, ale pri hľadaní zrejme platí ten istý zákon ako pri slove "pussy". Ako výsledok hľadania sa tiež zobrazia len samé mačičky. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod Host » 12. červen 2017 20:38

Na "pussy" my češi máme odborníka na hradě, heč... :lol:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 12. červen 2017 20:58

Narážíš na to, jak se tady (i ve světě) diskutovalo o těch holkách - pankáčích, které zazpívaly Putinovi?
Bylo děsně legrační sledovat, jak ostatní politicky korektně blábolili o tom, že slovo "pussy" má různé významy atd ..... Jako překladatel má u mě jedničku.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Patas » 10. červenec 2017 13:20

čau možná se to někde řešilo ale jaký je problém u ILUSTRACE když pošlou v mailu odmítnutí "Non Compliant Content". Díky :)
Patas

Příspěvekod ivusakzkrabice » 12. červenec 2017 08:45

Přidávám fotky přes Adobe Stock a teď mi tam visí fotky ke kontrole staré víc týden a ty novější už jsou odsouhlasené. Je to normální nebo je lepší je smazat a zkusit nahrát znovu?
Už jsem smířená, že s fotkama je to tam na dýl a sem tam trefím vyhazovací lajnu. Naštěstí vektory mi vždy odsouhlasují do řádu hodin a i s chybama a trademark v titulku a keywordu neřeší, což je fajn.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia