| Hodnocení: 0 |
Někdo na Fotolii se na kontrolu vyfláknul, když je tam dobře čitelná část článku, na který má copyright "The Financial Times Limited 2017". Ale těžko by se někdo kvůli tomu chtěl soudit.shalom3 píše:Pěkný výsledek, ta fotka mě okamžitě zvedla, abych si šla uvařit kafe. Jsi ale klikař, máš tam i noviny, to se divím, že fotku nevyhodili kvůli intelectual property - co kdyby se tam nějaké písmeno dalo rozpoznat, probůh....
libor2 píše:Tak já dnes slavím 1000 stáhnutí na Fotolii za 2,5 roku. Fotku jsem chtěl původně smazat, ale nakonec si vzpomněl na rady místních "nic nemazat a vše odesílat"
| +Baldion, +EliVokounova, +ivusakzkrabice | Hodnocení: +3 |
Zmrzlinář píše:libor2 píše:Tak já dnes slavím 1000 stáhnutí na Fotolii za 2,5 roku. Fotku jsem chtěl původně smazat, ale nakonec si vzpomněl na rady místních "nic nemazat a vše odesílat"
Tak já jsem se chtěl pochlubit 150 fotkama na šutru a koukám panečku, je to zbytečný, tady se slaví úplně na jiný úrovni
| +Marsan | Hodnocení: +1 |
| +Baldion, +PandaWild, +shalom3 | Hodnocení: +3 |
shalom3 píše:Dobrý, kocour fešák, šikula. Vydělal si na pamlsek. Nás si osvojila podobná holka, už to je 6 let. Tak to musíme taky zkusit, jestli zapozuje. Nejspíš, jak lenoší na sluníčku.
| +PandaWild | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Slavím 15 USD fotku, zatím můj rekord, asi těm svejm dvoum klukům ušatejm udělám k dvojoslavě osvojenin a narozenin pořádný mouratý mejdan![]()
https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... -550595431
| +PandaWild, +ivusakzkrabice | Hodnocení: +2 |
Baldion píše:ivusakzkrabice píše:Slavím 15 USD fotku, zatím můj rekord, asi těm svejm dvoum klukům ušatejm udělám k dvojoslavě osvojenin a narozenin pořádný mouratý mejdan![]()
https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... -550595431
Uhhh...Tomu říkám motivace. Asi budu dnes pronásledovat naše kočky po domě s foťákem
| +Baldion, +PandaWild | Hodnocení: +2 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.