shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 16. říjen 2017 18:52

Tak jsem si to instalovala do mobilu a nedostanu se ani do jený fb - login failed :(
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Bananaboy » 16. říjen 2017 18:59

ivusakzkrabice píše:Tak jsem si to instalovala do mobilu a nedostanu se ani do jený fb - login failed :(

Ja som to mal raz v PC. Nejakú Beta verziu. Žiadne rozumné štatistiky to neukazovalo. Nešlo to z PC ani odinštalovať. Odvtedy mám k rumunskému softwaru asi takú dôveru, ako k poľskému kuraciemu mäsu. :lol: :lol:
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod shalom3 » 16. říjen 2017 19:06

JJ, vypadá to na to, že snad celej internet je pokakanej. Pro dnešek je nahrávání, submity apod. ztráta času. Bude klid na tvorbu. :lol: Jen tak mimochodem se mi zdá, že poslední dobou fakt zabere nejvíc času potýkání se s nahráváním a kdyby se ten čas dal investovat do tvorby, tak by portfolia příjemně narůstala.
Nechápu jen jednu věc, jak do fotobank mohou zahnojovači nasoukat tisíce obrázků za den. :?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Marsan » 16. říjen 2017 19:30

Bananaboy píše:.................... Žiadne rozumné štatistiky to neukazovalo. Nešlo to z PC ani odinštalovať. Odvtedy mám k rumunskému softwaru asi takú dôveru, ako k poľskému kuraciemu mäsu. :lol: :lol:

dle mě je tam přehledně vše na jednom místě. osobní statistika. Co se kdy prodalo, počty, výdělek. přehledy denní, měsíční, roční, kolik konkrétní obrázek vydělal celkově na všech FB, nejprodávanější atd...
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Vero » 16. říjen 2017 20:22

ivusakzkrabice píše:Tak jsem si to instalovala do mobilu a nedostanu se ani do jený fb - login failed :(

Přesně tím jsem si prošla předevčírem :D Nějak hlouběji jsem to nestudovala, ale myslím, že to má placenou registraci... ?
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod Zmrzlinář » 16. říjen 2017 21:02

Teď mi SS poslal úplně zběsilej email "status of your recently submited images", tam fotky dávno schválený, já tam teď týden nic nedával.
Zmrzlinář

Reputace: +20

Příspěvekod Ravennka » 16. říjen 2017 21:25

Do appky mi přišlo, že mám schválené 2 ilustrace, při rozkliknutí tam je jenom jedna... a na SS jedna neschválená (pro tech error) a zbytek schválen... mají v tom hokej. Hlavně ať to funguje kupujícím... trochu víc než doteď :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Baldion » 17. říjen 2017 06:32

Vero píše:

Přesně tím jsem si prošla předevčírem :D Nějak hlouběji jsem to nestudovala, ale myslím, že to má placenou registraci... ?

Registrace je zdarma a chod mobilní aplikace taky. V mobilní aplikaci je balík fotobank zdarma, ale za některé se musí připlatit (mám pocit, že například za Alamy). 123RF po prvním nakouknutí přes aplikaci poslal e-mail, že se k němu snažím odněkud přihlásit a musel jsem odsouhlasit spojení. Shutterstock v posledních dnech vyhazuje chybu přihlášení úplně všude, ale ostatní by měly fungovat bez problémů. Jen je potřeba tam zadat správné přihlašovací údaje. U některých fotobank (myslím že Dreamstime) to jako login nebralo e-mail, ale muselo tam natvrdo přijít uživatelské jméno.

Adobe stock tam není, ale slíbili, že po spuštění aplikace na PC za peníze (což už se stalo) bude na předních místech snaha Adobe Stock přidat. Vysvětlovali to nějakým problematickým způsobem tahání dat z Adobe.
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Marsan » 17. říjen 2017 17:01

mám placenou verzi na PC a všechny Fb se načítají a přihlašují bez problémů,
Ss,Big, Dep.., Drea.., Fotolia, 123rf, iStock.... jedině u alamy to chce vyplnit CAPTCHA, ale pak vše ok
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Baldion » 17. říjen 2017 19:09

Marsan píše:mám placenou verzi na PC a všechny Fb se načítají a přihlašují bez problémů,
Ss,Big, Dep.., Drea.., Fotolia, 123rf, iStock.... jedině u alamy to chce vyplnit CAPTCHA, ale pak vše ok

Jojo, když je zaplaceno na PC, tak jsou v mobilu odemknuty všechny fotobanky. :)
Baldion

Reputace: +131

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock