Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 7. říjen 2017 23:29

Dotaz na cukráře - lingvisty :mrgreen:
Klíčuju tu fotku k cukroví, kde mám išlské dortíčky - tak nějak jsem se dogooglila tomu, že by to měly být "ischl tartlet" - ale (!) google mi na to hází i fotky lineckého, což by ale mělo být "Linzer Cookies", ne? :D

Případně máte-li někdo někde třeba záložku na přeložené názvy našeho cukroví do aj nebo nějakého jiného zažitého mezinárodního názvu, tak to fakt ocením, dík :)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Ravennka » 17. říjen 2017 17:24

Pro pobavení - v reklamách vpravo se mi běžně zobrazují asi 4 věci - nějaký nábytek, pak elektro, různá volební uskupení... ale od té doby, co jsme měli pstruha na grilu se mi dominantně zobrazuje reklama na Nowaco filé :lol: ty moderní technologie jsou fakt zlo, když už mi čumí i do talíře (a to nemám webkameru) 8-)
+Baldion Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod Bananaboy » 17. říjen 2017 17:41

Nehľadala si náhodou predtým recept na toho pstruha? Ono to ponúka reklamy podľa toho, čo kto hľadá. Nám už dosluhuje kuchynský sporák a chceme pred Vianocami kúpiť nový aby bolo na čom na Vianoce vypekať dobroty a tak som pred asi dvoma týždňami hľadal na internete sporáky, aby som sa v nich vedel zhruba zorientovať a nepôsobil potom v obchode pred predavačom ako hňup, ktorý tápe v parametroch obyčajného, kuchynského sporáku. :lol: Od tej chvíle mi internet všade v reklamách začal ponúkať sporáky. Lenže ja potrebujem len jeden sporák a nie desať. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 17. říjen 2017 17:45

Právě vůbec, ryby jsem nehledala ani nepamatuju... jenom jsem se dívala online do letáků marketů co bude v akci :D tak leda že by to :)
Ravennka

Příspěvekod PandaWild » 17. říjen 2017 18:13

Google už před delším časem propagoval čichový interface, tak možná....
+Ravennka Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod sentio » 17. říjen 2017 19:06

k tomu klíčování - já jsem tento týden klíčoval fotku upleteného košíku (takže košíkářství) a opět mi velmi pomohla wikipedie - najdu českou stránku(pokud existuje) a vlevo dole je seznam jazyků - vyberu anglinu a mám tunu odborných přesných výrazů k tématu- je to piplačka, ale věřím, že do budoucna se to vyplatí
sentio

Reputace: +20

Příspěvekod Ravennka » 19. říjen 2017 19:58

Já se z toho picnu... už nechci plevelit vlákno s videema, protože tohle je fakt spíš absurd :lol:

Když chci úspěšně vyexportovat video z Flashe, aby bylo OK i po konverzi XMedia, tak musím vyexportovat malé video, pak HD video a pak teprve 4K video... jinak to nefunguje a dělá to různý chyby :lol: Fakt super absurd, ale hlavně že to nakonec funguje... možná až konečně přeinstalím, že se to změní, ale až takový optimista úplně nejsem :))
Ravennka

Příspěvekod Host » 19. říjen 2017 20:26

sentio píše:k tomu klíčování - já jsem tento týden klíčoval fotku upleteného košíku (takže košíkářství) a opět mi velmi pomohla wikipedie - najdu českou stránku(pokud existuje) a vlevo dole je seznam jazyků - vyberu anglinu a mám tunu odborných přesných výrazů k tématu- je to piplačka, ale věřím, že do budoucna se to vyplatí

Přesně tak, je to i pro mne dlouhodobě (už hoodně dlouho) nejúspěšnější způsob klíčování. Mnohdy se tak prodají i zdánlivě neprodejná témata...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 19. říjen 2017 23:24

Jo, to jsem taky tu a tam použila. Až na to, že jsem lama a nenapadlo mne kliknout na tu anglinu :lol: :lol:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 20. říjen 2017 08:18

To je možná dobrý nápad a až budu mít náladu zase něco nahrát. tak to taky vyzkouším. Já používám microstock keyword tool a doporučí mi to tolik slov, že si nejsem jistý, jestli se nějaká další dají ještě vymyslet.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse