shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Fug4s » 27. říjen 2017 06:54

Martin píše:10 zamitnutych veci :3D Title/Keywords Requirement -- 3D images require the phrase "3D illustration" or "3D rendering" in the title and keywords.
Jsouu to 2dfraktaly a textury... :D

Na tohle už jsem si zvyknul. Taky jsem koukal když u vesmíru kde není ani planeta chtěli 3D Rendering. Už to tam cpu pořád spolu s udajeme jak to všechno patří NASA, ikdyž jsem si to celý vymyslel. Ale bez jejich fotek z Hublu by to asi takový nebylo, takže mi pomáhají v tvorbě. Díky kluci :)
Hodnocení: 0
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod Martin » 27. říjen 2017 07:41

Jo, u planet se mi to ocas stavalo, ale tak v to pripade dejme tomu, ale textura u textury je to fakt dobry :D
Martin

IP: 77.48.51.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 27. říjen 2017 11:59

Takže ono to spamování na Shutru skutečně asi nepřestane, právě jsem v topu objevila další mistrovské dílo http://m-rank.net/?search=674379841.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Zmrzlinář » 30. říjen 2017 21:18

Čerstvá zkušenost s uploadem na ShutterStock.

V sobotu večer jsem nahrával pár fotek (asi 40), upload přes FTP v pohodě, za chvíli jsem se podíval do administrace, fotky už tam pěkně čekaly na editaci. Takže fotky jsem zeditoval, nastavil kategorie a poslal jim to tam, v druhém kole opravil překlepy a poslal definitivně.

Asi za hodinu jsem se tam vrátil, abych to zkontroloval (jestli to tam je v těch pendings). Byly tam jen 2 fotky, s úsměvem na rtech jsem zachoval klid a nechal to bejt. Jenže dneska odpoledne jsem to zkouknul znovu (zapli proud) a furt tam byly jen 2 fotky, navíc jiné než posledně, protože m 2 schválili.

Tak jsem chytil rapla a nahrnul to tam znova, ty 4 duplicitní jsem smazal. Za pár hodin mi začaly chodit e-maily s tím, že rejected previously accepted. Takže oni ty neviditelný schválili ale nikde to nebylo vidět, vůbec nikde, za chvíli v portfoliu ale doteď to není v seznamu accepted ani rejected (ty duplicity). Takže docela bída.
Zmrzlinář

Reputace: +20

Příspěvekod PandaWild » 30. říjen 2017 21:32

Při těch tocích dat musí na to mít spousty serverů, nejspíš zvláštní server na Submited a zvláštní na Accepted. Tak to pak trvá než mezi nimi přeteče informace přes Hong-Kong a Horní-Dolní.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Marsan » 30. říjen 2017 21:36

maj v tom zmatek :-) neustále mám rozdíl mezi apkou Ss v mobilu a Ss v PC cca 50 fotek. Ta apka v mobilu má pravdu, ale když koukám v PC na portfolio tak tam nejsou..

blbe mi i Istock a 123rf... tam se teď nedaří nahrávat. netuším kde to vázne
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Zmrzlinář » 30. říjen 2017 21:40

PandaWild píše:Při těch tocích dat musí na to mít spousty serverů, nejspíš zvláštní server na Submited a zvláštní na Accepted. Tak to pak trvá než mezi nimi přeteče informace přes Hong-Kong a Horní-Dolní.

No to jo, tomu bych rozuměl, ale více než 2 dny? Vzpomněl jsem si, že jsem to tam dával v pátek v noci a ještě dneska to nebylo vidět nikde (ani v tom seznamu), tak jsem to poslal znovu a do 2 hodin to prolezlo přes kurátora.

Ještě před 2 měsícema to bylo v pohodě, to si pamatuju moc dobře, protože jsem tam posílal velký množství obrázků.

Jeden poznatek - z uploadnutých souborů jsem jim to tam posílal po částech - po 6-8 kouskách, nastavit kategorie a poslat třeba jen 6 a pak zase, takhle se to poslalo jakoby v pořádku.

Ještě že jsem tak neuvěřitelně trpělivej člověk :D
Zmrzlinář

Příspěvekod Bananaboy » 30. říjen 2017 22:07

To s tými servermi bývavalo predtým. Teraz tam zamestnali 95 ročného deda s umelými, bedrovými kĺbmi, ktorý každé dva dni chodí pešo cez Hong Kong do Hornej Dolnej s USB kľúčmi, na ktorých prenáša naše súbory. Takže preto to tak trvá.
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod sentio » 31. říjen 2017 18:34

@zmrzlinář to není o počtu fotek v balíku - já v pátek uploadoval pouze tři ilustrace a do dneška nic ... jestli je stále pravda to co psala divoká Panda (objekt se zařadí dle data nahrání - ne data potvrzení) a mezitím mě předbíhají tisíce jiných - tak to pak mohu rovnou smazat a nahrát znova :(

a já se tak těšil neb jsem zaprvak oživil Birdieho a za druhak šlo o premiérový upload téměř bez lidského zásahu (nahrání i zařazení do kategorií) - pouze jsem pak odpinknul tlačítko submit :geek:
sentio

Příspěvekod PandaWild » 31. říjen 2017 19:01

Proč Ti zmizel i předešlý písmenkový Birdie?
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock