shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod SynchRo » 13. prosinec 2017 18:15

Mě to taky vyházeli, dal jsem várku vektorů se stejnym description. Jeden přijali a ostatní za špatný description, tak jsem to udělal znova. Zase jeden vzali a ostatní zamítli s tím stejným. Takže jsem u každého obrázku dal trochu jiný description a vše bylo ok. Jednalo se o podobné textury, takže se mi nechtělo popisovat blbosti. Tak pozor na to :)
Hodnocení: 0
SynchRo

IP: 91.221.149.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Zmrzlinář » 13. prosinec 2017 20:53

Měl jsem teď dost práce, tak jsem neměl čas nikam nic posílat a vidím, že je tady spousta příjemných novinek :-)
Zmrzlinář

Reputace: +20

Příspěvekod GreatWhite » 13. prosinec 2017 21:22

ale ona je to v podstatě pozitivní zpráva 8-) vypadá to, že šutr vyhlásil takový malý nenápadný nahlas nevyřčený džihád proti velkofarmám
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Host » 13. prosinec 2017 21:28

GreatWhite píše:ale ona je to v podstatě pozitivní zpráva 8-) vypadá to, že šutr vyhlásil takový malý nenápadný nahlas nevyřčený džihád proti velkofarmám

Přesně tak, dobrý obrázek tam člověk už nějak protlačí... Je jen otázka zda velkofarmy nemají speciální podmínky pro upload a schvalování, jako to kdysi slibovali některým z nás...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Bananaboy » 13. prosinec 2017 21:50

GreatWhite píše:ale ona je to v podstatě pozitivní zpráva 8-) vypadá to, že šutr vyhlásil takový malý nenápadný nahlas nevyřčený džihád proti velkofarmám

Bohužiaľ nevyhlásil. :( Toluk stále láduje tie svoje na vlas podobné srágory v tisíckach kusov s rovnakým description.
https://www.shutterstock.com/g/toluk?se ... &safe=true
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod shalom3 » 13. prosinec 2017 21:54

Host píše:

Přesně tak, dobrý obrázek tam člověk už nějak protlačí... Je jen otázka zda velkofarmy nemají speciální podmínky pro upload a schvalování, jako to kdysi slibovali některým z nás...

Však toto jsem tu i před několika dny někde napsala, ale současně si také tiše myslím, že velkofarmy mají nějaké odlišné podmínky. Už dlouhou dobu byly problémy - např. se nepárovaly jpg a epsy, a velkofarmy stejně jely. Ale můžeme se utěšovat zatím představou, že mají stejné podmínky jako my, a že dojdou k tomu, že se jim to nevyplatí. No a mezi tím by v delším časovém horizontu mohli webmastery-nemastery vyhodit z práce (vhodný čas hned po odpadnutí velkofarmářů), předělal by to nahrávání někdo se zdravým rozumem. A my bychom mohli začít být vidět. Ach jo, škoda, že je to jen sen :lol:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod GreatWhite » 13. prosinec 2017 21:58

:lol: ten je výborný :) do dvou let zaháže kompletně celý šutr
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Marsan » 13. prosinec 2017 22:23

Bananaboy píše:

Bohužiaľ nevyhlásil. :( Toluk stále láduje tie svoje na vlas podobné srágory v tisíckach kusov s rovnakým description.
https://www.shutterstock.com/g/toluk?se ... &safe=true

to je masakr... :lol: :lol: :lol: kruhy kruhy kruhy kruhy kruhy kruhy kruhy kruhy kruhy :lol: to se snad ani nemůže prodat... aspoň mě nenapadá nač bych to využil :o
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod PandaWild » 13. prosinec 2017 22:56

shalom3 píše:...že mají stejné podmínky jako my, a že dojdou k tomu, že se jim to nevyplatí...
Bohužel věřím že se jim to dobře vyplácí a i bude nadále. :-( Při větších kvantech se to vyplatí automatizovat, submitování i processing, a pak nevadí když např. kvůli chybám půlka toho neprojde a zahodí se. Může to jet stále velkou rychlostí. Jen mít tu drzost rvát tam taková kvanta. Např. ty kruhy by se daly krásně automaticky generovat pomocí TexiGen, z náhodných fotek, a pak to dávkově zvektorizovat v AI.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod castyhost » 13. prosinec 2017 23:24

kolik muze byt kupni sila, mensi desitky kolecek tydne?
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock