shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 16. leden 2018 16:22

Koukám, že je nějak zaseklé odsouhlasování, zobrazuje se 1 obrázek, přitom už jich tam průběžně od včerejšího odpoledne přiskákalo ode mě dalších 30.. u žádného ani není "currently being processed"
jak se to tváří u vás?
blbne mi to u všeho - fotky, editorial i jeden vektor tam takhle čeká..
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Egeris » 16. leden 2018 19:05

Jojo, dělá mi to to stejné.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod katan » 17. leden 2018 08:18

Zdravím,
chtěla bych poprvé kontaktovat SS, protože nesouhlasím s důvodem odmítnutí - prý jedná o similar content, jsou to rozdílné fotky, které se navíc dobře prodávají. Na jaký email by jste psali a jak mám odkázat na konkrétní rejected fotky? Na SS jsou přitom podobné série běžné a jde o cca 10 fotek. Děkuji za pomoc. Katka
katan

IP: 89.176.105xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 17. leden 2018 08:23

kasli na to, pridej kontrast a za tyden to nahraj znovu
+Baldion Hodnocení: +1
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod Egeris » 17. leden 2018 08:31

katan píše:Zdravím,
chtěla bych poprvé kontaktovat SS, protože nesouhlasím s důvodem odmítnutí - prý jedná o similar content, jsou to rozdílné fotky, které se navíc dobře prodávají. Na jaký email by jste psali a jak mám odkázat na konkrétní rejected fotky? Na SS jsou přitom podobné série běžné a jde o cca 10 fotek. Děkuji za pomoc. Katka

Vyprdni se na to, mnohem rychlejší bude to nahrát znovu lehce modifikované :D
Egeris

Příspěvekod katan » 17. leden 2018 08:36

Znovunahrání jsem již zkusila, opět vyhozeno. Asi se na to vykašlu, ale jde mi o jakýsi princip spravedlnosti - když ostatní můžou, proč já ne - ale to asi ve FB nefunguje.
Také mi například ve Fotolii pořád vyhazují fotky památek a měst z důvodu PR, ačkoliv si dávám pozor a na webu už podobné - ne-li konkrétnější - mají. Nejde o potenciálních 30 centů, ale o princip - je to naivní, ale vždycky mne to rozčílí:-)
Katka
katan

Příspěvekod admin » 17. leden 2018 08:50

katan píše:Znovunahrání jsem již zkusila, opět vyhozeno. Asi se na to vykašlu, ale jde mi o jakýsi princip spravedlnosti - když ostatní můžou, proč já ne - ale to asi ve FB nefunguje.
Také mi například ve Fotolii pořád vyhazují fotky památek a měst z důvodu PR, ačkoliv si dávám pozor a na webu už podobné - ne-li konkrétnější - mají. Nejde o potenciálních 30 centů, ale o princip - je to naivní, ale vždycky mne to rozčílí:-)
Katka

No bohužel, jestli se s nimi chceš hádat, tak napiš email a pak ho vyhoď do koše, protože oni se s tebou hádat nebudou a prostě tu komunikaci budou ignorovat. Nezapomeň, že takových jako ty jsou tisíce, desetitisíce a vaše emaily neohrožují žádný výdělek. Takže proč odpovídat... Lepší je upravit fotku, třeba ji i zrcadlově obrátit, nebo udělat nějaký výřez a nahrát znovu.
+PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +2
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. leden 2018 08:56

jdou vám submitovat fotky? uvízávám na tom, že se mi kliknutí na červeně označené slovo neobjeví nabídka..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Egeris » 17. leden 2018 08:57

katan píše:Znovunahrání jsem již zkusila, opět vyhozeno.

Tohle se mi také občas stává, že mi fotku vyhodí kvůli podobnosti, i když třeba podobnou ani sám nemám. Obvykle to stačí nahrát znovu lehce upravené, případně pak tu fotku přihodit mezi jiné, které nahrávám později. Třeba jednou, když jsem nahrával fotku lebky, tak po mně stále chtěli "model release", který bylo přiznejme docela komplikované sehnat :D . Tak jsem tu fotku nahrával stále dokola a asi na pátý pokus ji vzali.
+shalom3 Hodnocení: +1
Egeris

Příspěvekod katan » 17. leden 2018 09:17

ano, máš pravdu admine. Nechala jsem se vytočit. díky všem, k.
katan

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock