shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. leden 2018 14:20

Baldion píše:Prosím o radu. Při submitu, když se šutru některé klíčové slovo nelíbilo, bylo potřeba na ně kliknout a buď změnit nebo potvrdit. Teď ale takové slovo nemám aktivní (je jen červeně) a jediná možnost, jak soubor submitnout je toto slovo smazat. Blbne mi jen prohlížeč, nebo se vám to děje taky? :shock:

Neblbne prohlížeč, blbne šutr, i na fóru je diskuze.. jediný způsob jak tam dostat svoje dílka je ta slova , která jejich slovník nezná, smazat, nic jíného mi nefunguje :(
+Baldion Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod noska.photo » 17. leden 2018 15:45

Smazat slovo a napsat ho znovu. :D :D Pak ho to vezme
Hodnocení: 0
noska.photo

Reputace: +31

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. leden 2018 16:16

noska.photo píše:Smazat slovo a napsat ho znovu. :D :D Pak ho to vezme

Tak to ani prd, pokud je to slovo, které nemá ve slovníku, tak mám i po přepsání smolíka..
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. leden 2018 17:39

Částečná oprava je tu - modrý odkaz na keywordy
"mark all keywords as correct"
jen je potřeba ty fakt špatně si dle úvahy opravy
jinak konečně posílám obrázky dál, uff!
ivusakzkrabice

Příspěvekod Riky » 17. leden 2018 18:41

Jak je to s rozdělením fotek na komerční a redakční? Pokud fotku zadám jako redakční, tak ji jako komerční použít nemůžou (to je mi jasné). Ale co když ji zadám jako komerční? Může ji někdo použít jako redakční? Neptám se že by mi to vadilo, ale naopak abych věděla které fotky mám dát do které kategorie pro lepší prodejnost.
Riky

Reputace: +20

Příspěvekod Ravennka » 17. leden 2018 19:04

Všechno rvi do komerčních a jenom to, co Ti jako komerční nevezmou, tak editorial... dalo by se říct, že komerční použití je nadřazené editorialu.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Riky » 17. leden 2018 19:27

No moje myšlenky se ubíraly směrem, že všichni dávají maximum do komerčního, a tak tam bude větší přetlak než u redakčního. Takže bych fotky, které se mi v komerčním nedají moc použitelné (obsahově, provedením), dala rovnou do redakčního, kde by je třeba spíš někdo našel.

A ještě jeden dotaz (určitě ne poslední :D ) - měla jsem dojem, že na SS můžu fotku dát do dvou kategorií. Jestli tomu tak je, jak se to dělá? Po kliknutí na druhou se mi ta první vždy smaže.
Riky

Reputace: +20

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. leden 2018 19:43

Ale i editorial se prodává, ale obvykle jen za subscription, takže je škoda tam dávat fotky, které neobsahují nic, co by vyžadovalo release :) ;)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Ravennka » 17. leden 2018 20:10

Právě a třeba kdyby někdo chtěl tvoje fotky natisknout na tričko, hrnek, magnet :D tak z editorialu si nemůže koupit správnou licenci...

Ono to komerční x editorial nefunguje tak, že by to byly 2 rozdělené sekce. Zadáš Praha a vyjedou ti všechny fotky... a jenom pokud to chceš pro komerční účely, tak si zaškrtneš, že chceš jenom komerční. Protože pro editorial účely můžeš použít i fotky pro komerční využití - tudíž si vyhledávání nijak neomezuješ :)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 17. leden 2018 21:54

Riky píše:A ještě jeden dotaz (určitě ne poslední :D ) - měla jsem dojem, že na SS můžu fotku dát do dvou kategorií. Jestli tomu tak je, jak se to dělá? Po kliknutí na druhou se mi ta první vždy smaže.

V jejich vylepšeném nahrávacím prostředí už je jen jedna kategorie. Ale po pravdě řečeno, asi to nikomu nechybí. Asi tu není nikdo, pro koho jsou kategorie hobby ;)
+Marsan Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock