| Hodnocení: 0 |
shalom3 píše:A co finančně, ohodnocují to nějak uspokojivě? Přiznám se, kdyby se tam video prodávalo za 0,00007 USD, tak by mi to moc radost neudělalo. Já jsem včera nahrála zkusmo jednu animaci, tak čekám, jestli to schválí. Netuším, jak dlouho jim to u videa trvá, u ostatního zpravidla 1-3 dny. Myslela jsem, že se musí dělat zase nějaké schvalovací testy, ale nikde jsem nic takového nenašla.
Marian píše:Po prvom stiahnuti/nakupe videa sa mi otvorila moznost zaskrtnut exkluzivitu, tak som to urobil. Takze vsetky dalsie videa su uz v Signature. Aj ked je to divne, cakal by som ze aj tie starsie tam prejdu automaticky
| +Marian | Hodnocení: +1 |
Riky píše:Zkušenosti s tím nemám, ale logicky bych předpokládala, že když zaškrneš exluzivitu, tak ta FB předpokládá, že to samé video nedáš na jinou FB. Proto i vyšší ceny za prodej. A tím že jsi u starých videí neměl tu exkluzivitu od začátku, tak předpokládají, že jdi je dal i na jiné FB, takže už exkluzivní být nemůžou.
| +Marian, +Ravennka | Hodnocení: +2 |
| +Marian | Hodnocení: +1 |
| +Chalabala, +Egeris, +GreatWhite, +Marian, +Marsan, +Ravennka, +ivusakzkrabice, +shalom3 | Hodnocení: +8 |
Pavdi07 píše:Dnes je velký den. Vyrovnal jsem v počtu prodejů loňský rok a to je teprve konec ledna. Takže dohromady jsem prodal už 2 obrázky a vydělal cca dolar
Pavdi07 píše:Dnes je velký den. Vyrovnal jsem v počtu prodejů loňský rok a to je teprve konec ledna. Takže dohromady jsem prodal už 2 obrázky a vydělal cca dolar
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.