shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod SynchR » 14. únor 2018 10:27

SS u mě absolutně hrůza
Hodnocení: 0
SynchR

Reputace: +12

Příspěvekod Jirik » 14. únor 2018 10:44

Nejako se nam to na SS napokom polamalo... Nebo, že by SS používal nový algoritmus pro vyhledávání... A nebo jiný způsob pro předplatné, který nenutí zákazníky, aby své kredity utratili do konce měsíce... :?
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod shalom3 » 14. únor 2018 12:08

Určitě je tu souhra četných faktorů
- momentální móda obrázků
- sezóna - jak moc s předstihem se nakupuje
- jiné aktivity uživatelů (přípravy na nějaké masově oblíbené akce, svátky apod.)
- míchání upřednostňovaných obrázků nebo contributorů na straně portálu (někdy se prodají obrázky, které jsem nahrála v samých začátcích)
a mnoho jiných - to způsobuje nepochybně výkyvy.

Ale nahrávání k tomu může svým dílem samozřejmě přispět také - člověk je snad jen přece o trochu lépe vidět.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. únor 2018 14:39

Tak už mě byl začátek února děsný, teď to po drobných skocích skáče spíš dolarově, protože jsou tam lepší fotky. Taky je fakt, že jsem některé dny nenahrávala vůbec (nějaká lenost poslední dobou). Aktuálně se mi pár dní točí tzv. "staré hity" - tj. co se kdysi prodávalo, ale myslela jsem, že už bylo zapomenuto.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Monika » 14. únor 2018 16:02

Řeším stejné otázky jako zde popisujete, náhle velmi nízké prodeje, prodávají se převážně staré věci. Bylo mi dost divné, že se neprodávají nové věci, tak jsem si dala tu práci a čas a začala je hledat jako kupující a ani po půl hodině jsem je nenašla. Zadávala jsem různé kombinace klíčových slov, ale vše marně, až když jsem zadala přesný název obrázku, tak jsem je našla na 70 straně. Pro kupujícího vlastně nikdy nedohledatelný. Jak zde někdo psal, asi změna vyhledávacího systému .... :roll:
Monika

IP: 37.48.16.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 14. únor 2018 16:27

Tak teď jsem odhalila přece jen poněkud zajímavou zkušenost. Jak Shuter ukazuje ta klíčová slova u prodaných obrázků, tak jsem několik obrázků zkusila vyhledat podle prvních tří slov. Vždycky vyjely hodně nahoře a nebo aspoň na první straně výsledků. Někdy se také stane, že nevyjede přímo ten obrázek, ale jiný můj podobný, kde jsem zadala stejná klíčová slova. To by znamenalo, že prodej uskutečněný na daná klíčová slova pošoupne obrázek někam na lepší místo. Funguje to někomu také tak?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 14. únor 2018 16:52

Někdo tu psal názor, že vyhledávače (a zřejmě i SS) zohledňují hledání podle IP, tj. u někoho jiného by byl jiný výsledek hledání. Muselo by se porovnat mezi 2 různými lidmi, zda je stejný výsledek.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Kuliparek » 14. únor 2018 18:29

Musím říct, že dnes a posledních pár dní to není s prodejem nic extra. Dal jsem tam nálož novinek a ani jedna se během dvou dnů aktivity neprodala. + od včera se snažím nahrát pár vektorů přes FileZillu a na stránkách se mi nechtějí zobrazit... Jsem smutnej :-( :D
Kuliparek

Reputace: +33

Příspěvekod Ravennka » 14. únor 2018 19:25

Přechrchlání vektorů z ftp na web mi trvalo celý den... aktuálně je pro mne jednodušší nahrávat to přes web, což je fakt smutný :?
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Keiti » 14. únor 2018 19:40

shalom3 píše:Tak teď jsem odhalila přece jen poněkud zajímavou zkušenost. Jak Shuter ukazuje ta klíčová slova u prodaných obrázků, tak jsem několik obrázků zkusila vyhledat podle prvních tří slov. Vždycky vyjely hodně nahoře a nebo aspoň na první straně výsledků. Někdy se také stane, že nevyjede přímo ten obrázek, ale jiný můj podobný, kde jsem zadala stejná klíčová slova. To by znamenalo, že prodej uskutečněný na daná klíčová slova pošoupne obrázek někam na lepší místo. Funguje to někomu také tak?

Jo jo, taky mi to tak funguje. Vyzkoušela jsem to teď ze dvou různých ip adres a vyjelo naprosto stejné řazení obrázků na daná klíčová slova. Takže podle mě na tom něco bude :-)
Keiti

Reputace: +10

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock