Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod CaptureLight » 16. únor 2019 21:31

Když to vzdáš, prohraješ.
Když to nevzdáš, můžeš prohrát.

To je celé.
Hodnocení: 0
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod Host » 16. únor 2019 22:15

CaptureLight píše:Když to vzdáš, prohraješ.
Když to nevzdáš, můžeš prohrát.

To je celé.

Když to vzdáš, ušetříš čas a energii, které by ti pomohly vydělat peníze jinde, nebo si alespoň odpočineš...
Když to nevzdáš, uložíš svůj čas a energii do projektu který je na sestupu, v lepším případě se zůčastníš loterie...
Na pravděpodobnost výhry bych se v případě, že začínáš raději ani neptal...
+Marsan Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Marsan » 16. únor 2019 22:20

Host píše:...................

Když to vzdáš, ušetříš čas a energii, které by ti pomohly vydělat peníze jinde, nebo si alespoň odpočineš...
Když to nevzdáš, uložíš svůj čas a energii do projektu který je na sestupu, v lepším případě se zůčastníš loterie...
Na pravděpodobnost výhry bych se v případě, že začínáš raději ani neptal...

Hoste Ty jsi ale hnusně realistickej !!!! :lol: :lol: :lol:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Ravennka » 17. únor 2019 00:38

avolagrf píše:Prosím, podělte se se mnou o to co vám pomáhá pokračovat a nevzdávat to? :?

Nic nedělám :lol: prostě na to hodím bobek a nechám, ať to pasivně vydělává a já si zevlím u činností, které mi dělají větší radost, a nebo mne jenom míň prudí... ale pak ten návrat zpátky je opravdu dost těžký. Jak se z toho vlaku jednou vystoupí, tak se donutit naskočit zpátky, to je problém...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod garganel » 17. únor 2019 08:34

avolagrf píše:Prosím, podělte se se mnou o to co vám pomáhá pokračovat a nevzdávat to? :? Ja kdyz pak vidim, že mi zamítli celou sérii asi 10 ilustrací a navíc se to prodává dost na prd, tak to prostě na štve...
Musi ta to prostebavit. Necakat od toho zazraky teraz sa dost zle predava na fotobankach je velka konkurencia. Vela prispievatelov a menej kupujucich. Ano ke to trochu ako loteria ale to bola od zaciatku nikdy nevies co sa preda a co ta vystreli do sveta bestselerov. Fotobanky su financne beh na dlhu trat. Tiez som tuzil byt na volnej nohe, mat svoju kancelariu alebo pracovat z domu. Mat cas sam pre seba ist pekny slnecny den do prirody a nie kazdy den do prace pravidelne non stop. Velmi by sa mi pacil taky zivot. No ak by si napr. nemal kolektiv okolo seba mohol by si sa privtakejto praci stat aj introvertom a momali aj vorkoholikom. Keby predaje nesli tak by si makal este viac napr. aj cez vykendy alebo neskoro do noci. Rano dom sa vzdy budil prve mobil do ruky refresh microstockr a ked tam boli predaje den bol kned krajsi. Ak neboli bol som smutny a otraveny. Citaval som si motivacne clanky aby ma to povzbudilo viac do prace. Teraz uzviem ze fotobanky su sucastou mojho zivota a bavia ma. Musim chodit do prace aby som sa uzivil a popri tom mam ako konicek fotobanky. Proste niekto travi cas pred telkou a ja pri grafikach. Stalo sa to mojim ritualom a ciecim co pre seba robim aby som bol spokojny je to moje hobby z nadejou ,, mozno raz,,
Adobe Illustrator CS6, Wacom CTH-470.
garganel

Reputace: +2

Příspěvekod garganel » 17. únor 2019 08:38

garganel píše:
avolagrf píše:Prosím, podělte se se mnou o to co vám pomáhá pokračovat a nevzdávat to? :? Ja kdyz pak vidim, že mi zamítli celou sérii asi 10 ilustrací a navíc se to prodává dost na prd, tak to prostě na štve...
Musi ta to prostebavit. Necakat od toho zazraky teraz sa dost zle predava na fotobankach je velka konkurencia. Vela prispievatelov a menej kupujucich. Ano ke to trochu ako loteria ale to bola od zaciatku nikdy nevies co sa preda a co ta vystreli do sveta bestselerov. Fotobanky su financne beh na dlhu trat. Tiez som tuzil byt na volnej nohe, mat svoju kancelariu alebo pracovat z domu. Mat cas sam pre seba ist pekny slnecny den do prirody a nie kazdy den do prace pravidelne non stop. Velmi by sa mi pacil taky zivot. No ak by si napr. nemal kolektiv okolo seba mohol by si sa privtakejto praci stat aj introvertom a momali aj vorkoholikom. Keby predaje nesli tak by si makal este viac napr. aj cez vykendy alebo neskoro do noci. Rano dom sa vzdy budil prve mobil do ruky refresh microstockr a ked tam boli predaje den bol kned krajsi. Ak neboli bol som smutny a otraveny. Citaval som si motivacne clanky aby ma to povzbudilo viac do prace. Teraz uzviem ze fotobanky su sucastou mojho zivota a bavia ma. Musim chodit do prace aby som sa uzivil a popri tom mam ako konicek fotobanky. Proste niekto travi cas pred telkou a ja pri grafikach. Stalo sa to mojim ritualom a ciecim co pre seba robim aby som bol spokojny je to moje hobby z nadejou ,, mozno raz,,
sorry na chyby tukam to cez mobil a nechce sa mi to opravovat. ;)
garganel

Příspěvekod avolagrf » 17. únor 2019 09:47

Musím říct, že tohle je po dlouhé době můj velký koníček. (dokonce kvůli tomu nemůžu v noci spát a budím se a aktualizuju shutterstock, jestli mi už schválili dalsi veci :lol: ) Hodně mě to baví. Navíc v tom vidím naději se tím jednou živit, ale když do toho člověk dává srdce a pak z toho nic nevzchází...

Možná jsem opravdu na začátku a očekávám zázraky no :?
avolagrf

IP: 77.236.208.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod GreatWhite » 17. únor 2019 09:57

+Marsan Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod garganel » 17. únor 2019 09:58

avolagrf píše:Musím říct, že tohle je po dlouhé době můj velký koníček. (dokonce kvůli tomu nemůžu v noci spát a budím se a aktualizuju shutterstock, jestli mi už schválili dalsi veci :lol: ) Hodně mě to baví. Navíc v tom vidím naději se tím jednou živit, ale když do toho člověk dává srdce a pak z toho nic nevzchází...

Možná jsem opravdu na začátku a očekávám zázraky no :?
na nete napr. youtune je velmi vela tutorialov treba si najst tie spravne ako a co tvorit. Je to rychlejsie ako citat knizky (aspon u mna). Chce to vsetko cas a zapalenie pre pracu je v poriadku ale treba sa aj v klude vyspat.
garganel

Příspěvekod garganel » 17. únor 2019 10:00

garganel

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse