Upload na iStock

Re: Upload na iStock

Příspěvekod castyhost » 11. březen 2019 11:06

bezne se bere postava odspodu do pulky stehen jako nerozpoznatelna, s pasem a vys uz rozpoznatelna
blur a mimo dof zalezi na fotobance
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 11. březen 2019 11:12

odspodu a do půlky stehen - ano, to by vzali. Ovšem za předpokladu, že nebude mít značkové oblečení, tedy nejlépe pouze holinky a tepláky, obojí staršího data, aby nebylo rozpoznat výrobce.
Jiná alternativa je bosý a bez tepláků, ale pak opravdu jen do půlky stehen! ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fauren » 11. březen 2019 20:15

jak říkám všechny ostatní vzaly bez problémů :)
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod castyhost » 27. březen 2019 13:31

pisou mi z iStocku, at nedavam zavody editorial, ale pomazu reklamy, sezenu release zavodniku a organizatoru, ze se jim to bude lip prodavat

tak to jo...
castyhost

IP: 92.240.174.2xx

Příspěvekod admin » 27. březen 2019 13:39

castyhost píše:pisou mi z iStocku, at nedavam zavody editorial, ale pomazu reklamy, sezenu release zavodniku a organizatoru, ze se jim to bude lip prodavat

tak to jo...

... se divím, že ti nenapsali, že to máš překreslit do vektorů :) No možná ti to napíšou až to uploadneš jako komerční snímky s releasama :)
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod belinka » 27. březen 2019 16:45

Zdravím už druhú várku mi nezobrali s vysvetlením :
We only accept digitally signed releases created with applications approved on this article: https://contributors.gettyimages.com/ar ... le_id=3069

na tú stránku sa neviem dostať, model je riadne vyplnený a zobral ho shutt. aj adobe tak by tam nemal byť problém. Ale pri getty chcú elektronický podpis???

Nenahrával niekto v poslednom čase cca 2 týždne?
belinka

Reputace: +17

Příspěvekod GreatWhite » 27. březen 2019 17:13

a jak vyplňuješ MR ? vytiskneš, vypíšeš propiskou, podepíšeš, ofotíš, v kompu dodáš fotku modela/ky, uložíš do JPG a odešleš na istock? měl jsem podobný problém s vyhazováním kvůli MR. Chyba byla, že jsem ve photoshopu vypsal nějaké údaje, jakmile jsem začal všechno vyplňovat ručně tak bez problému. anebo pak do mobilu stáhnout tuto appku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.applicationgap.easyrelease tu prý akceptují, já to nepoužívám.
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod belinka » 27. březen 2019 17:16

mám predvyplnený formulár teda moje meno, meno svedka a zbytok vyplňujem rukou zoscenujem a posielam len dva týždne dozadu bez problémov a teraz?
belinka

Reputace: +17

Příspěvekod GreatWhite » 27. březen 2019 18:21

taky mi to takto procházelo, no pak mi to párkrát vyhodili se stejným důvodem jak tobě. tak vyplňuju komplet všechno ručně a berou to bez problému.
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Host » 27. březen 2019 18:43

To je také "přechodná" záležitost, začali mi to též časem vyhazovat. Vadila elektronicky dodaná fotografie. Na jistotu je reprofoto s občankou, nebo řidičákem. R.č. a číslo dokladu přelepuji izolepou. Nesmí tam být žádná digitální manipulace. Skenovat nedoporučují, protože byste neměli RAW jako záruku pravosti.
Tipuji, že cca do roka budou muset být podpisy notářsky ověřené... :|
Někteří kolegové si už při focení s neznámým modelem pořizují videonahrávku jako důkaz neharašení... ;)
Host

IP: 85.163.114.xx

PředchozíDalší

Zpět na iStock