shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod castyhost » 28. květen 2019 19:23

tak zas koukas na detsky, no
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 2a00:1028:8b43:9082:6dd2:d2a8:4a79:1exx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 28. květen 2019 20:07

Ne dětské, ale dědské sleduji :mrgreen:
Třeba tohle mne dostane do varu https://www.shutterstock.com/image-phot ... hspykQ-1-0 ;)
+Baldion Hodnocení: +1
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod shalom3 » 29. květen 2019 19:47

Proklínám Shuterstock za jejich "usnadnění práce". Předělávání hotových vektorů mi zabírá hromadu času. Nakonec stejně jeden obrázek vyhodili proto, že je moc velký :mrgreen: . Dám od vektorů oddech, fakt výdělky z poslední doby za tu námahu a rozčilování nestojí.
Když člověk najde nějakou práci, která ho baví, tak se rozhodně najde nějaký imbecil s "geniálním nápadem", který práci náležitě otráví.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Host » 29. květen 2019 20:25

shalom3 píše:Proklínám Shuterstock za jejich "usnadnění práce". Předělávání hotových vektorů mi zabírá hromadu času. Nakonec stejně jeden obrázek vyhodili proto, že je moc velký :mrgreen: . Dám od vektorů oddech, fakt výdělky z poslední doby za tu námahu a rozčilování nestojí.
Když člověk najde nějakou práci, která ho baví, tak se rozhodně najde nějaký imbecil s "geniálním nápadem", který práci náležitě otráví.

Tak to přece má být... Jinak by člověk zakrněl, vyhořel, atp. Takhle je šance začít se učit něco nového v jiném oboru. Život je změna... :D
Stěžovat si na microstock je stejné jako proklínat špatné počasí... :mrgreen:
Člověk si uleví, ale kroupy padají dál... ;)
Host

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. květen 2019 09:11

Tak mi dnes zůstávají na šutru fotky na ftp a ke zpracování mám nula.
Má to někdo taky tak?
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Egeris » 6. červen 2019 08:38

Včera mi na SS zamítli editorial video zámku v Buchlovicích, protože jsem neměl property release. Přitom pro editorial věci přece release nepotřebuji, ne? Ani myslím nejde k editorial věcem přiložit... nevíte někdo, co to znamená? :lol:

A navíc, koukal jsem na videa Buchlovic od ostatních a těm to vzali i jako komerční... tak nevím, kde je problém.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod Host » 6. červen 2019 09:23

Znamena to,ze ted nemaji zajem o dalsi obrazovy material. Vyhazuji naprosto nahodne. Poslete to znovu a uvidite, ze to treba projde... Teda pokud vam to za tu praci stoji. Pripadne pockejte az se zase poradi a budou opet brat vsechno, vcetne naprosteho hnoje.....
Host

Příspěvekod shalom3 » 6. červen 2019 11:00

Vypadá to na předsmrtné křeče, prodeje se blíží outsiderovým fotobankám.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fauren » 6. červen 2019 11:30

to samé i u mě.. květen vylétl krásný byl.. jen se přehodilo na červen a bum za celou dobu 3 prodeje za 0,25 :lol:
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod zdenat5 » 7. červen 2019 06:24

Tak tohle už je opravdu síla

člen GrafikaRF píše
Zeptal jsem se zákaznických služeb, proč jsou nové vektory na SS tak velké. Odpověď zní: „ Poskytujeme původní velikost, která nám byla odeslána jednotlivým přispěvatelem“ .

S ohledem na to, že velké velikosti souborů jsou příliš náročné na zpracování , bylo mi řečeno, " ... mohou existovat zdroje, které můžete najít online, kde můžete zmenšit vektorový obrázek (fóra Adobe nebo stránky nápovědy mohou mít několik tipů týkajících se tento)."

https://forums.submit.shutterstock.com/ ... s/page/18/

Nejen, že je nezajímá přispívatel, ale jak je vidět, ani zákazník. Přestanu zatím nahrávat - ještě aby to hodili na nás, že to nahráváme nesmyslně velký. :evil:
zdenat5

Reputace: +148

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock