Pracovny stôl kancelaria

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Pracovny stôl kancelaria

Příspěvekod Host » 14. srpen 2019 18:42

Také se připojím. Jsem pyšný na svoji klávesnici Chicony z roku 2000.
Špína, humus, ošoupaná písmenka, přilepené nožičky a stále funguje. Čaj jsem z ní vysušil, drobky vyklepávám jednou za 3roky... Neměnil bych... :D
+Lenka, +kelley Hodnocení: +2
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 15. srpen 2019 08:08

shalom3 píše:To se mi líbí, v tom se poznávám. I ten nerez termo hrnek je prakticky stejný :lol: . Drátů mám asi o něco víc, protože na stole je starší mikropočítač, menší noťas, USB hub s osmi zásuvkami (jako má pavouk noh) + přepěťová ochrana taky s osmi zásuvkami, na stůl pak ještě odložím foťák a desky s nějakými papíry, které jsem většinou líná cpát do šuplete. Jo, fakt, u toho bych se cítila jako doma.

No, comp se mi nevešel do záběru, je trochu větší kastle, mám repasovanou pracovní stanici. :-D Ty velký fraktálový rendery zvládá skvěle, ale kafe není moc kam postavit (jako ex-ajťák odmítám využívat výsuvnej tácek s nápisem "rw", protože když je kafe horký, tak se taví). :-D
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 15. srpen 2019 08:13

Pod kafe používám DVD, vynikající odolnost. :-) (spolehlivě zničitelné pouze v mikrovlnce) Navíc skvěle pasuje do rw kafe-tácku. ;)
+Lenka Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod garganel » 15. srpen 2019 10:06

Lenka píše:Mno..
101_5036.JPG

To je riadny mrdnik. By ma moja priatelka vyhodila z domu :D :D :D
Adobe Illustrator CS6, Wacom CTH-470.
garganel

Reputace: +2

Příspěvekod shalom3 » 15. srpen 2019 12:41

Nj, když on permanentní úklid zabere tolik času, že pak nezbude čas na grafiku ;) . Ohledně pořádku je pro mne podstatné to, že ve většině případů najdu to, co hledám, v poměrně rozumném čase.
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Host » 15. srpen 2019 13:57

shalom3 píše:Nj, když on permanentní úklid zabere tolik času, že pak nezbude čas na grafiku ;) . Ohledně pořádku je pro mne podstatné to, že ve většině případů najdu to, co hledám, v poměrně rozumném čase.

Každý velký úklid mi přinese nějakou zrátu, dočasnou dezorientaci a pocit jako bych byl sám u sebe na návštěvě... :|
Proto provádím jen občasnou deratizaci ajnclíku a odvšivení systému... :mrgreen:
Nohy si myji pravidelně... :mrgreen:
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 15. srpen 2019 14:13

Já umím uklidit věci tak dobře, že už je pak nenajdu...
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod shalom3 » 15. srpen 2019 16:09

Ono na špínu lze nahlížet také jako na jemně rozptýlené částice hmoty. Pokud nelepí a nezapáchají, jedná se o celkem neškodný jev. ;) Můj svérázný prastrýček ostatně vždy připomínal, že člověk je prach a v prach se obrátí.
shalom3

Příspěvekod PandaWild » 15. srpen 2019 16:39

- "Vyznat se v pořádku umí i lidé slabé mysli. Ale zvládat chaos, to dokáže jen génius."

- "Je-li nepořádek na stole odrazem nepořádku v mysli, co potom odráží prázdný stůl?" (Albert Einstein)

- "Řád je důsledek strachu z nepořádku."

Z článku:
Nepořádek v domě a inteligence jdou často ruka v ruce. Výzkum Minnesotské Univerzity prokázal, že chaos na něčím stole neznamená, že někdo je chaotický, ale že se jeho mozek soustřeďuje spíš na práci než na nepořádek. Popřemýšlejte o tom – jestli se vám v životě neděje nic zajímavého, ztrácíte čas nekonečným uklízením pracovního stolu. Kromě toho, psychologové jsou přesvědčeni, že chaotické prostředí je ideálním stimulantem pro kreativní myšlení.
+Marsan, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod shalom3 » 15. srpen 2019 18:50

PandaWild píše:- "Vyznat se v pořádku umí i lidé slabé mysli. Ale zvládat chaos, to dokáže jen génius."

No, tohle až tak úplně nesedí, to bych se v měřítku mého chaosu na stole musela rovnat Einsteinovi ;)
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky